Evo napokon sam našao crevo za koje mislim da je dobro

I krenuo u skidanje (dosta toga) kako bih došao do prostora za rad. Skida se naravno i poklopac dekle motora itd (ima sve na YouTube). Ovako je to izgledalo kad se skine:

Naravno, sve je zaprljano kao da je auto vožen na ugalj.
Ove gumice na usisu obavezno zamenite, bar meni su bile loše sve 4.

Ima ih po raznim cenama i raznih proizvođača, ove su mi se svidele 300 I nešto din/kom
Izmerio sam dužine creva i uradio kao što su rekli mbole I vidovac, kojima se veoma zahvaljujem još jednom.
OPREZ ⚠
Prilikom vraćanja sisica u diznu potrebno je dobro pritisnuti kako bi ista upala do kraja u diznu. Oni mali osigurači će škljocnuti kad ih vratite iako nije sisica dobro prišla, pa to može da prevari...
A evo kako izgledaju moja nova crevca
Poklopac dekle, onu aluminijumsku cevku koja ide valjda prema interkuleru I sve što je prljavo, a ima toga (ja ne znam šta je bivši vlasnik sipao u njega) sam dobro oprao, nedostupne delove prskao sprejom jer je sve bilo dosta masno.
Posle zahvata samo treba sve vratiti kako je bilo

Odvezao sam auto na puškiranje da bih oprao odozdo silnu naftu i mulj kako bih pratio da li i dalje curi i posle dobrog pranja (neki self service malo zažmure na jedno oko i kad podignete haubu) i hvala Bogu sad je suv ko barut, ne dimi i u autu se ne oseća nafta, što je za mene veliki uspeh

Za sad ne znam da li je malo vazduha ušlo u sistem, budući da je dosta creva od goriva bilo skinuto, pre paljenja sam nadrukao gorivo I upalio je odmah bez poklopca za filter od vazduha. Molim iskusne za savet kako se proverava i eventualno izbacuje taj vazduh.
Naravno, prijavio je 5-6 grešaka i u jednom trenutku je blokirao paljenje (kad sam vratio air filter) ali posle brisanja je opet upalio uz 1, 5sec verglanja. Posle par zaustavljanja i paljenja, pali sve brže. Sada već na pola ključa. Prošao je juce test (BG, špic, državna manifestacija kolaps...) i nigde ne curi za sada. Hvala FCS na pomoći, koristio sam u međuvremenu dosta tog i iz drugih tema na forumu.
Na slici gde su nova crevca vidi se da sisica nije dobro ušla, treba znači skroz da priđe dizni.