Plus nestalo mi kokica

Moderator: Dragomir
Ovaj sam prvi našao. Bilo mi je samo bitno da uvidimo da ipak postoji razlika među grejačima, mada mislim da su, ako su akumulator i anlaser ok, bilo kakvi ispravni grejači od koristi i da nije baš toliko bitno da li je Febi ili Beru.Sale Sk piše:dakiva...
dobro. a imaš neki klip sa malo više grijača, ili barem za 1.8tdci motor ?
911s [SK] piše:Kad neko ima godina a budala je, tu samo ilovača može da prevaspita.
Beli dim je para. Normalno je dok se auto ne zagreje. A zasto nemas grejace?ljuba.b piše:Upravo to, imam još punta jtd i renoa dci i nikad im se nista slicno nije desilo, jtd je palio celu zimu ok bez osiguraca koji je vodio struju na grejace.
Iritira me beli dim na auspuhu, mozda je zbog dvotaktola, video sam da se preporucuje pa sam sipao, ali sinteticki.
Sad sam sipao Winns crni za dizne pa cu pratiti.
Jos jedan simptom koji mozda ima veze, potrosnja u leru varira 1,1-1,4 l/h. Po meni mnogo.
Posto je i moj auto palio ovako, danas sam remontovao anlaser, videcemo sutra kad namontiram sta kaze, ima li napretka pa javljam.Billy piše:Evo kako je meni startovao danas,
.
.
.
[youtube][/youtube]
Imam grejace, sva cetiti novaM.M.L. piše:Beli dim je para. Normalno je dok se auto ne zagreje. A zasto nemas grejace?ljuba.b piše:Upravo to, imam još punta jtd i renoa dci i nikad im se nista slicno nije desilo, jtd je palio celu zimu ok bez osiguraca koji je vodio struju na grejace.
Iritira me beli dim na auspuhu, mozda je zbog dvotaktola, video sam da se preporucuje pa sam sipao, ali sinteticki.
Sad sam sipao Winns crni za dizne pa cu pratiti.
Jos jedan simptom koji mozda ima veze, potrosnja u leru varira 1,1-1,4 l/h. Po meni mnogo.