Focus ne prima gas!
Moderator: Dragomir
- Novak1979
- Poruka: 18
- Član foruma od: subota, 24. jul 2010. u 10:10h
Focus ne prima gas!
Kada sam danas upalio auto Ford Focus 1.4 zetec benzin i pokusao malo da ga turiram pre polaska, stavio sam nogu na papucicu ali sve se desavalo veoma usporeno, reko mozda malo da se ugreje, krenem i u prvoj stisnem malo gasa a auto skoro da ne reaguje, jedva se krecem, ubacim u 2 a ono pocne da trese, hoce da se ugasi, vratim u prvu i polako vozim kroz grad ali cim sam dosao na ulicu sa malom uzbrdicom auto je poceo da trza i gubi snagu, ne reaguje na gas. Nisam mogao da se popenjem uz ulicu.Onda se izgasi skroz i jedva sam ga opet upalio ali ni makac napred. Benzin sam tocio 1000 dinara i presao samo 45 km, pa mislim da nije to. Sta bi moglo da bude. Svaka pomoc je dobro dosla. mechanic
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Re: Focus ne prima gas!
najverovatnije je problem sa pritiskom goriva(pumpa u rezervaru)
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- Novak1979
Mislis li da mora pumpa da se menja i koliko to moze da me kosta?
- Novak1979
danas sam terao kola kod Paja u Turici i jeste bio pritisak goriva, nista strasno. Skinuo je neke delove i procistio i sad sve radi normalno. Hvala na savetu gears
- goja
- Poruka: 1186
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h
Ne bih da budem kre*en pa da popujem ali novija kola sa pumpama koje potiskuju gorivo i kojjima radni vjek i funkcionalnost zavisi od istog,se ne voze sa 1000 dinara... zemljace,ili kupi starija kola kojima ne smeta i da se ugase usljed nedostatka goriva ili natoci bar preko pola rezervoara pa doljevaj za 1000 dinara a ne da kuburis sa gorivom...kolicina za 1000 dinara je nedovoljna da pumpa ima stalan dotok a pogotovo sto si ti presao vec ne znam koliko...
- Novak1979
Tu si upravu, samo finansije nedozvoljavaju ponekad da se toci toliko goriva. Najbolje bi bilo da mi je rezervoar uvek pun ali realnost je nesto drugo.