Naime,klima mi je radila normalno,i ovih dana u ovlaštenom servisu je bila akcija punjena klime. Kako sam ja kupio polovno auto nisam znao koliko je imam, a to mi se cinila dobra prilika i tako sam i otiso da je napunim. I sada kad su je napunili, nakon 2 dana mi je prestala radit. Oni su stavili neke pigmente i sta ja znam sta sve ne, i nisu nista vidili. Opet su mi napunili i opet je iscurila za 2-3 dana. Opet odem kod njih i opet mi je napune ali malo manje freona, a stave više tog pigmenta. I naravno opet sve iscuri. I opet odem kod njih, i oni nesto cackaju ovo ono, i kazu da bi to ako mislim popravit trebalo platit.
Neznam ko je kriv,ali klima mi je radila i sad vise neradi. Mozda se sve to slucajno tako dogodilo. Ne zelim optuzivat. Ali meni je taj popravak malo poskup, jer oni naplacuju po satu + dijelovi koje trebam zamjenut (a oni neznaju sta je to tocno). Sad moze to bit neka gumica od 1 euro,a moze nesto tamo za 500 eura.
Spominju mi neki raspršivač da je mozda on otiso posto nevide nigdje drugo taj pigment, a da se dode do toga moraju mi cjelu plastiku u kabini dignut.....(a naplacuje se po satu...).
Pa me zanima, zna li iko sta bi to moglo bit (radi pa neradi),i sta je taj rasprsivac i koliko to kosta?