Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Scorpio cosworth pumpa od goriva???

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

MOMO
Poruka: 311
Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 23:58h

Re: Scorpio cosworth pumpa od goriva???

Poruka od MOMO » sreda, 27. apr. 2011. u 23:22h

Gorane jel imas tu pumpu na stanju? ovu od 85 eur, znaci kvalitetna mi treba, jedan kolega mi cesto ide u bg, vozi kamion pa da vidim s njim da to pokupi..

A evo opet sranje u pm vise, osla u qc i ova protocna, jesam je puno i vozao u pm :'( :'( :'( :'( u zadnje vrijeme me vise slepaju nego sto se vozam :mad: :mad: sinoc postavio pumpu i sve ok, probao, vozao, ide ko veliki, danas upalim auto, pumpa radi al auto se gasi, sta je reko sad, sva crijeva spojena, pumpa zuji al auto neradi, prvo pomislim nehvata iz rezervara gorivo, mozda sam kratko crijevo stavio, kad nije to, i tek nakon 20min i 10 pokusaja panjenja skontam da mi se crijevo koje ide sa pumpe ( jer je pumpa vani) u rezervoar previse razmeksalo od goriva i stisklo se i nema protokoa, ok, to napravim, kad ono radi auto ko veliko, hurraaa, sjednem i gasss u grad, presao 5km kad ugasi se auto i ni mrdaj vise, pumpa samo skljocne i neradi, ko da je zaglavila, sad dal je crkla zbog mog drkanja dok sam skontao sto ne vuce gorivo pa je radila naprazno ili je povukla neko sranje iz rezervoara pa se zaglavila, jer nisam stavio onu jebenu mrezicu, nisam nikako uspio da je uglavim jer tanko crijevo, al rezervoar je unutra ko apoteka koliko mi cinilo kad sam skidao poklopac :'( :'( :'( u pm vise :( sad sjeba i 2.9 a radio ko veliki :'( il sam glup ili previse nesretan.. :(

Goran Mond
Poruka: 287
Član foruma od: nedelja, 21. dec. 2008. u 13:30h
Kontakt:

Poruka od Goran Mond » sreda, 27. apr. 2011. u 23:32h

Ima,javi za svaki slucaj dan ranije kad neko krene da je odvoiim na stranu.

MOMO
Poruka: 311
Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 23:58h

Poruka od MOMO » sreda, 27. apr. 2011. u 23:35h

Moze, sutra cu vidjet kad najprije ide pa se dogovorimo, a znaci to je bosch-ova pumpa ili?

Goran Mond
Poruka: 287
Član foruma od: nedelja, 21. dec. 2008. u 13:30h
Kontakt:

Poruka od Goran Mond » sreda, 27. apr. 2011. u 23:46h

Kazu da Hoffer pakuje neku kvalitetnu ali nema Bosch zig na njoj,provericu sutra da li moze da se nadje negde da pise bas na pumpi Bosch

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“