kod 24V inace idu duple cijevi do nazad i dupli odvojeni lonci i dupli katalizatori, ja sam kontao ukinuti ova dva velika srednja lonca, jedan sa jedne, drugi sa druge strane auta? ili da skinem ove male srednje, ili katalizatore ili sve

ev slika:

palo mi na pamet ovo sto si govorio i evo bas danas usporedio da vidim ima li razlike u glasnoci u odnosu na 2.9 12V jer on ima samo jednu granu tj spajaju se dvije prije katalizatora i sve ide jedna tj kat- i tri lonca, i razlika u odnosu na coswortha na kojem je sve duplo i ima ovaj sebring protocni je ogromna, 24v se prosto i necuje, bas moras naculiti usi, auta stajala jedan iza drugog odaljena 10m, i stojim iza 24v i necujem ga uopce od 12V koji je parkiran ispred a i on je poprilicno tih u radu...sibi piše: posto se skoro ocekuje povratak od farbara i sklapanje plan mi je da u koliko nadjem stavim izduvnu kao sto je tvoja sa slike, sa njom se auto prosto ne cuje.
A bas to sto se uopste ne cuje je imalo nekog smeka, sad vozim KA sa 1.3 koji je glasniji i veoma me nervira, al ukusi su razliciti.