Poruka
od ivan_lkc » četvrtak, 21. apr. 2011. u 14:41h
Procitao sam vec negde da su neki cistili dizne nitro razredjivacem i da je to pomoglo, ali naravno da znam da je ultrazvucno najbolje...
Nije mi nista hitno, ali sam to hteo da uradim jer mozda auto posle toga bude isao malo bolje... A inace ide sasvim lepo, nema detonacija, cele zime sam normalno palio na plin... Vozim u 99,9% slucajeva na plin, zbog protokomera i loseg rada na benzinu...
Jel cu primetiti neku razliku u radu motora ako su sada prljave dizne? Desava mi se da poskakuje ler kada se zagreje motor, pa ne znam dal to moze da bude samo do motora ler gasa ili i dizne mogu da uticu? I sa ovakvim raspalim protokomerom mi se cini da bolje ubrzava auto kada ide na benzin, kada saltam, mnogo manje mi treba preciznosti sa kvacilom....jedino sto radi skroz neravnomerno... Ali mislim da je sa samim plinom izgubio mnogo konja, pa ne moze da vuce isto..
Nije iskljucena opcija da odnesem sve to lepo na ultrazvucno ciscenje, ali sam hteo da pokusam sam...
Hvala na objasnjenju, prvo cu da pogledam i saznam sto vise, necu da se zalecem pa da moram da gledam auto par dana dok je parkiran...
Poslednja izmena:
ivan_lkc, na dan četvrtak, 21. apr. 2011. u 14:48h. Ukupno izmenjeno 1 put.