Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Kako se radi ozračivanje kod fieste

Redovna održavanja, servisiranja, delovi.
Nije mesto za kvarove.

Moderator: Dragomir

Odgovori
NikolaNis
Poruka: 1
Član foruma od: četvrtak, 9. sep. 2010. u 16:34h

Kako se radi ozračivanje kod fieste

Poruka od NikolaNis » subota, 8. jan. 2011. u 02:41h

Menjao sam antifriz ja sam po prvi put tako što sam skinuo crevo koje ide iz hladnjaka i ispustio vodu. Zatim sam vratio crevo na mesto i onda sipao mešavinu destilovane vode i antifriza i dolivao još dva-tri puta. Sad mi auto podigne temperaturu do polovine a grejanje duva jedva mlako... Kažu mi da treba da se uradi ozračivanje...? Da li bi mogao neko da mi objasni kako se to radi ? Hvala unapred

herceg06
Poruka: 86
Član foruma od: petak, 15. maj 2009. u 22:04h

Re: Kako se radi ozračivanje kod fieste

Poruka od herceg06 » nedelja, 9. jan. 2011. u 19:34h

Kod mene je bio problem u ventilu koji pusta "vodu" u sistem za grejanje. Naime kada bi ukljucio grejanje duvao bi samo hladan vazduh, onda sam skinuo ceo ventil, u creva stavio neku cev i stegao sve to sa selnama i greje ko ludo! vid budale
Pogledaj da li i tebe to zaje****, ventil se nalazi iza motora a ispod soferke... Pozdrav! thumbsuph

dimges
Poruka: 636
Član foruma od: subota, 22. maj 2010. u 10:50h

Poruka od dimges » utorak, 11. jan. 2011. u 00:51h

herceg06 piše:Kod mene je bio problem u ventilu koji pusta "vodu" u sistem za grejanje. Naime kada bi ukljucio grejanje duvao bi samo hladan vazduh, onda sam skinuo ceo ventil, u creva stavio neku cev i stegao sve to sa selnama i greje ko ludo! vid budale
Pogledaj da li i tebe to zaje****, ventil se nalazi iza motora a ispod soferke... Pozdrav! thumbsuph
.. a jel ce biti problema bez ventila uleto ?? gears

herceg06
Poruka: 86
Član foruma od: petak, 15. maj 2009. u 22:04h

Poruka od herceg06 » utorak, 11. jan. 2011. u 16:31h

do leta cu staviti novi, a i na leto otvaram prozore pa se tako hladim mrgreen gears

Odgovori

Povratak na „Održavanje i servisi“