Moderator: Dragomir
Ne moraš.milosninkovic piše:pa nije ali moram nekad da uletim u makazice...
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Ni u morotu ni u menjacu ne moze nista da prokliza.milosninkovic piše:nesto mi proklizava u motoru ili menjacu...cuje se kad na 3ooo naglo pustim gas i brzo stisnem kvacilokao da odvoji menjec ali zamajac nastavlja da se okrece
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
darko darko piše:i ne bi crkla da nisam vukao tamica smederevo umcari, prvom, nije imao snage drugom, imao je telice pozadi
Van piše: ...за све те буђаве фордове
dovukao sam traktor pun sodera u servis kada mu je zapusio filter, pusticu neke klipove kasnije, kako se vadi dusa911s [SK] piše:darko darko piše:i ne bi crkla da nisam vukao tamica smederevo umcari, prvom, nije imao snage drugom, imao je telice pozadi
500 obrtaja koji se za cas navuku!mbole piše:Ok, al od 3000 do 3500 ima jos 500 obrtaja.
Malo li je na ovu skupocu?
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
ja da se ne javljam onda ? (4500)dule0911 piše:@mbole
TDCI posle 3500 nema poente terati, sem ako se pretice pa da se izvuces, ali to se desava 2-3 puta godisnje.
Jednostavno do 3500 mu je najveca snaga, posle je samo gubi.
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Ti si onda poseban slucaj (uz kolegu sasa_f1Shomy_ksh piše:ja da se ne javljam onda ? (4500)dule0911 piše:@mbole
TDCI posle 3500 nema poente terati, sem ako se pretice pa da se izvuces, ali to se desava 2-3 puta godisnje.
Jednostavno do 3500 mu je najveca snaga, posle je samo gubi.
Dzaba sve, kad nemas klip gde Fiesta ide 185 km/hShomy_ksh piše: ja da se ne javljam onda ? (4500)
imam na 175totti piše:Dzaba sve, kad nemas klip gde Fiesta ide 185 km/hShomy_ksh piše: ja da se ne javljam onda ? (4500)
al stvarno, evo vec 2godine, tj sad će treća vozim 1,2 ~80kmhdax92 piše:Ti si onda poseban slucaj (uz kolegu sasa_f1Shomy_ksh piše:ja da se ne javljam onda ? (4500)dule0911 piše:@mbole
Jednostavno do 3500 mu je najveca snaga, posle je samo gubi.)