Pa sad...
Pored toga sto se i sam smatram majstorom, imam prilicno prijatelja koji su majstori, neke znam i ovde sa foruma...
I vecina je videla vise skole nego svi ovi sto danas zavrsavaju mega giga trendove zajedno.
Znas, u neka vremena, automehanicar je padao godinu kada nije znao Kanta i Hegela (moj pokojni kum, pao godinu zbog filozofije), citali smo Anu Karenjinu i Rat i Mir, suludog Kafku i njegov Proces, cekali Godoa, ucili izvode, diferencijale i integrale, ukapirali sva tri principa termodinamike (pa nam je malo teze prodati carobne vodice, magnete i ostale skalamerije sto "stede gorivo"

), znali strukturne formule metana, etana, etilena, culi za kondore ( "orovi" tada jos nisu bili moderni

), shvatili kako funkcionise evolucija i da bas po njoj majmuni ne mogu danas da postanu ljudi, naucili da zvezde nisu "okacene o nebo" i da zemlja nije ravna, pa jos se i okrece... i tako gomilu nekih nepotrebnih ali interesantnih stvari.
A nagledao sam se nepismenih novopecenih gazda, managera, o "uglednim" politicarima da ne pricam... onih koji koriste brdo stranih izraza iako pojma nemaju sta u stvari znace, al culi su ih pa da budu u trendu...
Tako da... molim jedno izvinjenje za majstore uopsteno