Ford Fiesta MK4
-
- Poruka: 1
- Član foruma od: nedelja, 12. sep. 2010. u 07:52h
Ford Fiesta MK4
Doslo vrijeme za kupovinu drugog vozila i tragajuci po internetu naidjem na ovu fiestu
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
E sad me zanima posto cijena uopste nije visoka,da li se to auto kvari ili generalno ima neku manu koja utice na cijenu,uopsteno zanima me kakva su iskustva sa ovim vozilom.Ako ko zna neka napise.
Unaprijed zahvalan na odgovorima..
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
E sad me zanima posto cijena uopste nije visoka,da li se to auto kvari ili generalno ima neku manu koja utice na cijenu,uopsteno zanima me kakva su iskustva sa ovim vozilom.Ako ko zna neka napise.
Unaprijed zahvalan na odgovorima..
- dule0911
-
- Poruka: 13654
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: Ford Fiesta MK4
Auto sa slika izgleda fino.
A generalno mane koje su, nisu specificne vec kao i kod svakog auta starog 10 godina... Treba da se obrati paznja na to koliko je auto stvarno ubio kilometara i kako je odrzavan. Ovaj motor je malo starije konstrukcije ali je izdrzljiv i kvalitetan, i ono sto ce te mozda obradovati, dobro podnosi plin. Limarijski ove fieste imaju manu posle ovoliko godina da rdjaju oko zadnjih rubova i na sajtnama - to se da videti i na ovoj da je krenulo, znaci odmah po kupovini bice potrebno saniranje toga.
Sem limarije i male opreme, ne vidim manu ovog auta. Po mom ukusu bi mana bila to sto nema klimu, ali to je subjektivno.
A generalno mane koje su, nisu specificne vec kao i kod svakog auta starog 10 godina... Treba da se obrati paznja na to koliko je auto stvarno ubio kilometara i kako je odrzavan. Ovaj motor je malo starije konstrukcije ali je izdrzljiv i kvalitetan, i ono sto ce te mozda obradovati, dobro podnosi plin. Limarijski ove fieste imaju manu posle ovoliko godina da rdjaju oko zadnjih rubova i na sajtnama - to se da videti i na ovoj da je krenulo, znaci odmah po kupovini bice potrebno saniranje toga.
Sem limarije i male opreme, ne vidim manu ovog auta. Po mom ukusu bi mana bila to sto nema klimu, ali to je subjektivno.
Fiesta!!
- makinjo
- Poruka: 313
- Član foruma od: ponedeljak, 6. dec. 2010. u 22:09h
Ako ti nije bitna klima i ostala oprema a treba ti pouzdan auto neces pogresiti. Odrzavanje je jeftino motor je pouzdan. Ako je ovo prava kilometraza i taj koji je vozio koliko toliko redovno odrzavao ima sit da se navozas . Ovo ti govorim iz licnog iskustva posto vozim istu fiestu samo malo vise stariju vec sedam godina 

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
U poslednje vreme razmatram i Fieste Mk4, obavezno 1.4 TDCi i bez plivajućeg, godišta 02-04, ali vidim da im dosta variraju cene, od 2 pa do 3 hiljade vera, koje su inače sad realne cifre za taj auto? Deluje mi da je 3000 puno, posebno sad kad su cene polovnjaka stalno u padu i kad se za te pare kupuje Focus.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Sale Sk
- Poruka: 386
- Član foruma od: subota, 6. avg. 2011. u 20:12h
fiesta mk4 kolko znam nikad nije imala 1.4tdci motor.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Nešto sam se resteovao, a sve vreme mislim na Mk5.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Ako sam dobro razumeo Dragomira, morala bi biti ili van (pa prepravljena), ili za naše tržište da ne bi imala plivajući zamajac.
3000€ jeste mnogo za to godište.
3000€ jeste mnogo za to godište.

- dax92
-
- Poruka: 7592
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Krsticu, jel ti dobro?! 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Sasvim, nego moram familiju da "podmladim" 

Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.