Ali sad ne mogu ni da je maknem sa parkinga! Zato pomagajte ako boga znate.

Već duže vreme mi je kapkalo servo ulje na onom šrafu na letvi što stoji u pravcu volana ali vlo malo pa nisam ni dirao do pre neki dan kad sam ga zategnuo i opet vozio par dana. Problem je nastao kad je pocelo da curi ko ludo te sam brže bolje kod najbližeg majstora da mi to zadihtuje pa da vozim decu na adu. Lik je stavio gumicu i šajbnu te zavio maticu ( nakrivo ) I to je držalo neko vreme dok se gumica nije pojela sa unurašnje strane jer je dirktno nalegla na lager!!! Idiot nije stavio podlosku da je odvoji od lagera. Volan mi je prvo škripao a posle otvrdnuo, kad sam stigao kuci servo ulja je jedva bilo a dolio sam skoro litar. Kad sam legao ispod video sam da sad još više teče na onoj rebrstoj gumi što spaja letvu sa sponom. Skinuo sam njegovu gumicu naprvio to kako treba ( na šrafu vise ne curi ) ali ne mogu da rešim problem sa rebastom gumom ( za koju osnovano sumnjam ad se zove manžetna ).
Glavno pitanje glasi: Da li je riknula "manžetna" ili su otišli ditunzi i gumice u samoj letvi volana?
Još da napomenem da mi je volan bio u svršenom sranju bez i trunke lufta i okretao se sa dva prsta. Kakve su mi mogucnosti, da li da iskljucim servo ( zanenim kaiš ) ili....