Nakon toga imao sam Mondeo MK1 1.6 Benz.A 2006 sam kupio(Dovezao) iz Njemacke Mondeo Mk2 Sport Verziju,Oprema je standardna nazalost nema cak ni klimu, ali kad sam ga vidio morao sam ga kupiti pogotovo sto je motor bio kao nov, tada 118 000km, inace auto je bio extra ocuvan i potpuno sam zadovoljan za ovih 5/6 god,najzalosnije je to sto sad ne mogu da ga prodam ni 2000E a platio sam ga 5000E dok sam mogao naci na placevima u CG i za 4000 tada ali......ja sam htio nesto spec.Spojleri na pragovima, na 5 vratima,duboki branici,felne original,kada sicevi,ee te branike je prosto ne moguce unistiti znaci desavalo mi se da mi se totalno zavrne(Pogotovo na trotoaru)pri silasku i samo ga vratim utegnem. Inace je 2.0 Benz. 97 god. 96 kw 131 konjic

Trenutno pokusavam da ga prodam jer sam vec porucio moje novo luce koje treba da mi stigne za 4 dana iz Njemacke takodje

Platio sam ga 3900+troskovi dovozenja,Carina tako da ce me doci 6000 okruglo kad ga registrujem
Ovo je takodje polusportska verzija duboki Branici,spojler na 5 vratima,Felne alu,i naravno ovaj put ghia oprema u Full-u.
Koza,Park.senzori,dig klima+El siber,Grijanje siceva multi el. podesivi,el zatamnjenje untr. retr.6 brzina Dizel 96 kw presao 156000 uz garanciju i serv. knjigu
E ne znam samo sta su mu oni naplatci na prednjem braniku(Ispod Farova) kao 2 kocke.vjerovatno samo detalj??
Kada stigne postavit cu slike jer ove su sa placa iz Njemacke
Kôd: Označi sav tekst