Imao sam danas udes. Sa parkinga je uleteo automobil bez gledanja , nisam mogao da ukocim i rezultati se vide na slikama ispod. (vezano za ovo,koliko je bitno da svi postujemo pravila govori i to da u slucaju da u drugu traku nisu kreteni parkirali,imao bih i gde da bezim - naravno,odmah posle udesa su se razbezali).
Normalno, situacija je specificna jer sam se ukucao ni manje ni više nego u beogradskog nadbiskupa ,glavni ovaj za katolicku crkvu kod nas.(ne znam ima li simbolike u tome
što sam u tom trenutku slušao Black Sabbath

Molim za savet šta i kuda sada jer mi je murkan reko da moze da potraje dosta dugo da se proceni šteta,a ja ne mogu bez kola toliko.Koji je sledeći korak (njegovo osiguranje je Uniqua). Ja auto vozim. Proverio sam sve danas, i ispravio dosta sam u odnosu na ovo na slici. Čak su i sve sijalice i žmigavci celi (kod mene su u braniku). ništa ne krlja, ne kači, nije zeznut hladnjak, rekao bih da ni trap nije udaren jer nije jak udarac bio,ali cu proveriti u ponedeljak. Krila sam inače trebao da farbam,tako da će nova dobro doći,a duša me boli za ovu haubu oko koje sam se toliko zezao. Takođe i prošle godine sam farove nove kupio, čisto da znam da su novi da ne razmišljam,ali eto. Ono što smo danas dijagnozirali jeste sledeće: Branik, hauba, krilo,far, žmigavac. NIje ništa nateglo vitalne sklopove, kaiševe, bocu rashladne tečnosti itd... auto sam vozio celo veče.
Kod procene štete, kako to sad ide tj jel se gleda cena novih delova ili kako? (kod mene je ovaj branik RS, hauba isto nije standardna,a ne bih se razdvajao od toga).