Fiesta 1.4tdci ''UJI"
Moderator: Dragomir
- m_peki
- Poruka: 561
- Član foruma od: nedelja, 6. sep. 2009. u 15:01h
Fiesta 1.4tdci ''UJI"
Kao sto rekoh Fiesta je 2003. god. i u poslednje vrema mi se desava da kada krecem iz mesta a pogotovo ako je uzbrdica, da mi okd prednjeg levog tocka neto bukvalno UUUJI jedno sekud ili pola sekunde recimo dok skroz ne krenem tj pustom kvacilo. Znaci onaj zvuk kao kada suv metal struze o drugi suv metal samo glasno. S tim da mi se to ponovo culo pre neki dan dok sam u drugoj brzini ulazio u desnu krivinu. Nisam bio na kanalu posto je bilo jezivo hladno ovih dana ali ja sumnjam na lezaj a vi ako mislite da je nesto drugo vi pucajte.
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
Re: Fiesta 1.4tdci ''UJI"
meni se desavalo kad stajem al lagano kad stajem da se cuje "klak, klak, klak" ... i posle toga udarim u trotoar bocno i dignem fiestu da 2 tocka i sad se nista ne cuje... vid budale
ono sto jes promenjeni su stabilizatori jer su i pre toga bili krivi...
ono sto jes promenjeni su stabilizatori jer su i pre toga bili krivi...

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- rile
- Poruka: 132
- Član foruma od: subota, 18. sep. 2010. u 11:32h
Tesko sa tim zvucima da moze preko neta. A i meni je nesto uji buji i ode lamela 

- saki fiesta
- Poruka: 32
- Član foruma od: utorak, 23. nov. 2010. u 10:35h
Da je otisao lezaj culo bi se neprekidno ujanje u voznji.Ne budi lenj podigni auto skini tocak i proveri ceo trap a moglo bi da bude i nesto oko menjaca.Svaki kvar prouzrokuje sledeci,ne dozvoli da se siri ,moze debelo da kosta.
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
upravo to... meni se culo ujanje ... pa pogidnem auto a zadnji levi luf daleko bilo koliko imao... i ispostavi se da se raspao lager... ali bukvalno raspao 

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam