Ford focus 1,8 TDDI 2001.
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 25
- Član foruma od: petak, 8. okt. 2010. u 20:29h
Ford focus 1,8 TDDI 2001.
Auto palilo sve u redu na pola kljuca, vratim se sa posla ostavim par sati kad sam probao da upalim on samo vergla i nista bijeli dim nazad iz auspuha pokusao ponovo opet vergla al nista da bi treci put opet verglao malo duze i upali, ide kao da se nista nije desilo, stanem ugasim ga upali na pola kljuca, malo radio ugasio ga nakon pola sata sat ponovo upalim na pola kljuca i krenem stanem malo da bi izasao na glavnu cestu kad primjetim da mi kazaljka obrtaja sama raste, krenem u vožnji pritisnem kvacilo a kazaljka obrtaja ne spada sa 1200 i 1100, pokusam malo podici papucicu gasa i onda spadne na 900 obrtaja al cim krenem i dam gas opet isto.Radio sam pumpu u Sabcu pregledali je sve u redu, zamjenili elektroniku bos pumpe jer se gasio u voznji, sve je bilo u redu 4 dana i onda mi se ovo desi. Takodje sam papucicu gasa mjenjao prosle godine. Sta bi moglo biti.
- Neša
- VIP
- Poruka: 5053
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Re: Ford focus 1,8 TDDI 2001.
A sistem ubrizgavanja da ne vuce negde vazduh? To su mehanicki problemi koji mi padaju na pamet ali posto je neko vec radio svasta na motoru,taj treba i da resi problem
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v