nerade komande na volanu za radio
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 69
- Član foruma od: nedelja, 25. apr. 2010. u 18:12h
nerade komande na volanu za radio
Molim Vas pomozite mi.
Na forumu sam nov jer sam pre par dana kupio Ford Focus 1.8tdci (2003)sa Radiom 3000 Traffic.
Na njemu nerade komande na volanu za radio.
Moze li mi neko pomoci da mi objasni dali uopste ovaj radio moze da se upravlja sa volana???
Ja se inace dosta razumem u elektroniku te sam izvadio radio i nazad uma 2 prikljucka dok je
u sredini neki manji plavi prikljucak sa 6 rupica i on nije prikljucen.Ovo je sve na ovom radiju.
A sa dve grupe zica je prikljuceno na radiju ali 3.prikljucak mislim sa (3)zice
je mnogo veci od onog u sredini na radiju i on nije prikljucen nigde i ne znam za cega je.
Inace radio sa svojim komandama odlicno radi.
Molim pomozite mi i unapred Hvala.
Na forumu sam nov jer sam pre par dana kupio Ford Focus 1.8tdci (2003)sa Radiom 3000 Traffic.
Na njemu nerade komande na volanu za radio.
Moze li mi neko pomoci da mi objasni dali uopste ovaj radio moze da se upravlja sa volana???
Ja se inace dosta razumem u elektroniku te sam izvadio radio i nazad uma 2 prikljucka dok je
u sredini neki manji plavi prikljucak sa 6 rupica i on nije prikljucen.Ovo je sve na ovom radiju.
A sa dve grupe zica je prikljuceno na radiju ali 3.prikljucak mislim sa (3)zice
je mnogo veci od onog u sredini na radiju i on nije prikljucen nigde i ne znam za cega je.
Inace radio sa svojim komandama odlicno radi.
Molim pomozite mi i unapred Hvala.
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Re: nerade komande na volanu za radio
Za pocetak ispostuj pravila foruma predstavi se u temi namenjenoj za to
Radio trafik 3000 nema mogucnost da rade komande sa volana tj. taj koji ti je prodao auto promenuo je radio
Radio trafik 3000 nema mogucnost da rade komande sa volana tj. taj koji ti je prodao auto promenuo je radio
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
- Poruka: 69
- Član foruma od: nedelja, 25. apr. 2010. u 18:12h
A sto se tice teme,da sam je nasao, ispostovao bih pravila.Svakako svaki pocetak je tezak,a pocetnicka greska se obicno oprasta.
Drugi put cu paziti.
Svakako,Hvala.To je bilo dovoljno.
Drugi put cu paziti.
Svakako,Hvala.To je bilo dovoljno.
- Neo Anderson
- Poruka: 28
- Član foruma od: subota, 24. apr. 2010. u 11:58h
... pozzzzzzzz,
gagi je u pravu neko je definitivno promenio radio, koliko ja znam taj model 3000 se ugradjivao u Focus do 2003 ali u modele bez komandi na volanu, ukoliko tvoj ima rucicu kao sto kazes za komande na volanu taj radio kasetas definitivno nije bio tu, ja imam isti Focus 1.8 tdci samo 2001 god i kod mene je model cdr4600n sa kojim rade komande besprekorno, pokusaj da nadjes negde taj model polovno ako mozes mislim da ne bi trebalo da bude tesko, a evo ti i sajt sa kompletnim spiskom modela i slikama sta se sve ugradjivalo u Fordove sto od Mp3, cdr, kasetasa i radia pa pogledaj
http://www.caraudio-service.ru/shtatniki-ford.html ... nadam se da ce ti biti od pomoci ... mechanic
gagi je u pravu neko je definitivno promenio radio, koliko ja znam taj model 3000 se ugradjivao u Focus do 2003 ali u modele bez komandi na volanu, ukoliko tvoj ima rucicu kao sto kazes za komande na volanu taj radio kasetas definitivno nije bio tu, ja imam isti Focus 1.8 tdci samo 2001 god i kod mene je model cdr4600n sa kojim rade komande besprekorno, pokusaj da nadjes negde taj model polovno ako mozes mislim da ne bi trebalo da bude tesko, a evo ti i sajt sa kompletnim spiskom modela i slikama sta se sve ugradjivalo u Fordove sto od Mp3, cdr, kasetasa i radia pa pogledaj

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Evo da ti pomognem.vuletj piše:A sto se tice teme,da sam je nasao, ispostovao bih pravila..
Pravila foruma ovde:
http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... p?f=4&t=49
Predstavljanje vrsis u ovom podforumu:
http://www.fordclubserbia.org/forum/viewforum.php?f=5
Dakle otvoris novu temu i kazes par reci o sebi (ko si, odakle si, itd, osnovni red)

Do tada lock.
Fiesta!!