Kad vec spomenu da treba da odradis glavu,... jel ti lakse da radis dve onako simultano!
Reci koliko bi me kostalo da odradis meni jednu za 2.0 , jer ja nit imam gde nit imam scim da obradjujem kanale.Ako imas jednu koje mozes da se odreknes da neskidam ovu sa kola (treba mi auto svakodnevno), i da joj samo odradis kanale a ja cu ostale zezancije sa ventilima.Predlozi bilo kakvu kombinaciju, razmislicu!
Ja sam se nadao i nadao da ce da uvedu te nove saobracajne pa da se vratim na sestaka,ali cvrc!
Sto se tice plina, da bi izbegao knedlu zbog uvodnika, odsrafi ih da dodju do same ivice grla (predpostavljam da je dvogrli ).Neces izgubiti rad na plinu a tako neces uticati na protok u grlu.Moze se desiti da ces samo morati da stavis creva sa vecim unutrasnjim presekom od stelsrafa do uvodnika.Potrosnja ce ostati ista a sa tim ces nadoknaditi manjak podpritiska zbog odsrafljenih uvodnika.Naravno,uvodnici moraju da dihtuju.Uostalom, znas i sam kako treba ovo su samo sitnice koje mogu da poboljsaju predjasnje stanje!