Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

nije ford al motor je motor

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
sierra 20i
Poruka: 439
Član foruma od: ponedeljak, 22. jun 2009. u 14:08h

nije ford al motor je motor

Poruka od sierra 20i » subota, 10. apr. 2010. u 23:37h

Rec je o fiatu ducato 1.9 obican dizel motor. Radjena mu je puna generalna(brusenje bloka,radilica na prvu specijalu novi klipovi karike itd....) Motor sam sam izvadio i odvezao do majstora azatim ga opet sam vratio u auto. Kad sam ga upalio i kad se motor malo ugrejao video sam da "duva" na sve strane(sipka ulja,cep,imberlauf). Na pitanje zasto mi se ovo desava majstor mi objasnjava da sacekam neko vreme da nalegnu karike. Malo mi sve ovo smrdi na debelu prevaru pa pitam vas sta mislite?? Da kad otvorim cep ulja i dodam malo gas onda prestane da dimi. Sta vi mislite o svemu ovome cekicko

shomicus
Poruka: 675
Član foruma od: subota, 20. dec. 2008. u 19:03h

Re: nije ford al motor je motor

Poruka od shomicus » nedelja, 11. apr. 2010. u 20:11h

izmeri kompresiju,to ti je najmerodavnije dal duva na karike ili ne

sierra 20i
Poruka: 439
Član foruma od: ponedeljak, 22. jun 2009. u 14:08h

Re: nije ford al motor je motor

Poruka od sierra 20i » ponedeljak, 12. apr. 2010. u 10:51h

evo tek sad sam sredio papire za njega malo cemo ga vozati pa cu videti dalje kako se razvija situacija. Radio je dosta na leru ovih dana i sad mi se cini da mnogo manje duva. Inace motor odlicno radi i pali super tako da se nadam da nece biti neke zajebancije jer sam skrkao bas mnogo love u generalku.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“