Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Kvacilo otvrdne u toku duze voznje

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
rajkox
Poruka: 94
Član foruma od: četvrtak, 21. maj 2009. u 07:52h

Kvacilo otvrdne u toku duze voznje

Poruka od rajkox » sreda, 17. mar. 2010. u 22:45h

Primetio sam da mi kvacilo otvrdne u toku duze voznje bez menjanja brzina, to mi se desavalo i pre menjanja cilindra kvacila i sada, mada sam ja mislio da ce da nestane posto se promeni cilindar koji je procureo. Jeli to neki kvar ili?

Pazite sad ovo, pocelo juce da bude kvacilo tvrdo i kad ugasim auto, pa posle par minuta kad probam da ga stisnem, ono tvrdo ko u voznji, xaxaxaxaxa

Meni izgleda treba pop ili vracarica, ako ima takvog/takve ovde javite se da probamo da mu prebajemo.
cekicko cekicko cekicko cekicko cekicko cekicko cekicko cekicko cekicko cekicko cekicko cekicko cekicko cekicko

cini mi se da je Van pomenuo kilometrazu i plivajuci zamajac u nekom od mojih postova, a ja sam branio coveka koji mi je prodao auto, cak je imao i racune od delova .... istina je, zamenjen je samo druk lezaj, ostalo nije pipano, kad je majstor otvorio....tuga, lamela se pojela zajedno sa nitnama, zamajac i korpa ujedeni po 1mm.... sve u svemu 59k dinara...

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“