Pozdrav braco, vozim ford fiestu 1.4 tdci,naime juce sam imao problem sa kolima kad sam se vracao kucio, vozio sam oko 300km, padala je kisa i odjednom sam kako da kazem izgubio gas, ja dajem gas nista se ne desava i bum vratilo se u normalu, pojavio mi se zuti krug sa uzvicnikom koji treperi to je problem sa automatskom transmisijom a moja kola su manuelna??
Posle toga pojavila mi se lampica za akumulator i kola su se ugasila i jedva sam skrenuo sa puta, probao da upalim,nece vergla i nikako gledam dal nije pao kais nije gledao sam sve sto sam mogao i nista, zvao cala da dodje da me slepa a udajen je od mene 40km jos je na poslu, sedim, ja kisa pada i posle 40 min uzeo ja da upalim reko,cisto da probam( a,probao sam da ga upalim i pre i nista samo vergla) vidis cuda on se upali, treperi zuti uzvicnik i posle 2 min nestao, sve normalno, zovem cala da obusta misiju da su kola ozivela i on mi kaze da sam verovatno u neku baru uleteo i zbog toga se ugasio, da li vi mozda znate sta je bio problem, zanima me filozofija problema,akumulator mi je star 2 god
Ford fiesta 2007 1.4 tdci problem
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 2
- Član foruma od: četvrtak, 24. nov. 2022. u 11:35h
Ford fiesta 2007 1.4 tdci problem
Poslednja izmena: Fiestica21, na dan četvrtak, 24. nov. 2022. u 17:29h. Ukupno izmenjeno 2 puta.
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21499
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: Ford fiesta 2007 1.4 tdci problem
proveri punjenje alternatora.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- van
- VIP
- Poruka: 9040
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Re: Ford fiesta 2007 1.4 tdci problem
zuti zupcanik signalizira neki problem u radu motora, tj. daje racunar video nesto nenormalno. Od toga sta je video zavisi da li moze da radi. Ako izguubi signal pozicije radilice, npr,ne moze da radi Iscitaj greske, da vidis gde je problem