Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Fokus C max prosipa antifriz

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
Zawisza
Poruka: 117
Član foruma od: ponedeljak, 28. jan. 2019. u 23:28h

Fokus C max prosipa antifriz

Poruka od Zawisza » petak, 21. maj 2021. u 14:24h

Malo pre pođem i čujem da mi nešto krklja u kolima zvuk dolazi od suvozačevog otvor za ventilaciju.
Stanem i pogledam a ono ispod kola curi antifriz tačno negde na sredini automobila....
Odem odmah kod majstora, on mi kaže da ne može trenutno da mi pomogne, šećer mu skočio na 20, pokupi se ostavi radionicu sve onako otvoreno i ode kući.

Nije na pumpi , sad smo zagledali ali ne možemo da vidimo gde je , ima li neko iskustvo slično, dok se majstor ne konsoliduje da li smem da mu dosipam antifriz?
Da napomenem da baš dosta curi.....

ljuba power
Poruka: 2705
Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
Kontakt:

Re: Fokus C max prosipa antifriz

Poruka od ljuba power » petak, 21. maj 2021. u 14:40h

kućište termostata verovatno

Zawisza

Poruka od Zawisza » petak, 21. maj 2021. u 16:01h

Eto Ljubo, promenio sam skoro termostat dao 100€ za termostat......Tačno se čuje tu kod desnog fara kako kloboće a tu je baš negde termostat....
Stari termostat polomio mi ona dva zuba na kućištu pa stalno bila hladna voda, sad puklo kućište......Da sačekam da se konsoliduje ovaj moj majstor pa da menjamo....

Hvala Ljubo

ljuba power
Poruka: 2705
Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
Kontakt:

Poruka od ljuba power » petak, 21. maj 2021. u 19:00h

ako ste menjali kućište,onda nebi trebalo da se izvitoperilo kako uglavnom biva...benzinci uglavnom tu procure na kućištu.prvo utvrdite gde curi pa tek onda kupovina delova

Zawisza

Poruka od Zawisza » utorak, 25. maj 2021. u 19:03h

Bio kod majstora i negde mali hladnjak u kolima, čuje se kako krklja kad upalim auto, a ispod patosnice sve mokro.

Dogovorio da idem sutra kod Soleta da mi zamene mali hladnjak.....

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“