Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Problem sa elektronikom Fokus Mk1

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
Vasiljevic_nemanja
Poruka: 4
Član foruma od: petak, 29. jan. 2021. u 14:52h

Problem sa elektronikom Fokus Mk1

Poruka od Vasiljevic_nemanja » petak, 29. jan. 2021. u 15:00h

Srdacan pozdrav divni ljudi... Zovem se Nemanja i ponosni sam vlasnik fokusa vec4 godine ... U pitanju je mk1 1.8tdci sa 115konja ...Bogu hvala do sad se navozasmo on i ja sa skoro 180000km predjenih za ovo vreme bez ikakvih problema..redovan servis,redovna klasicna odrzavanja,najkvalitetnije gorivo i normalno cuvanje za sad daje kvalitetnu kombinaciju...no od skoro imam jedan problem koji se desava a ni jedan elektricar ne zna o cemu se radi pa evo molim za pomoc sve vas ako znate sta bi to moglo biti da mi pomognete...naime prilikom recimo paljenja dugog svetla,stiskanja kocnice pa cak po nekad i zatvaranja prozora desi mi se da na sekund i manje od toga izgubi auto struju recimo ugasi se i upali cd a na tabli se upali lampica akumulatora i abs-a iz neko caktanje ispod volana odprilike,znaci samo se cuje cak na sekund kad se to upravo desi ...posle toga mnogo puta mi sam cd i generalno cela instrument tabla sija jace... ima li ko iskustva sta to moze biti i sta se desava kao i naravno kako to popraviti?veliki pozdrav i mnogo hvala na svemu!

Djole
Master of Tanjirača
Master of Tanjirača
Poruka: 4931
Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h

Re: Problem sa elektronikom Fokus Mk1

Poruka od Djole » petak, 29. jan. 2021. u 16:16h

viewtopic.php?f=5&t=48&share_tid=48&sha ... source=app

Послато са Poco x3 помоћу Тапатока

:ford2: Mondeo MK3, Ghia X - TDCi - 96KW viewtopic.php?f=6&t=19766&start=125

Zaključana

Povratak na „Predstavljanje članova“