Zamena sijalice
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 200
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 21:24h
Zamena sijalice
Crkla mi sijalica za maglu u zadnjem braniku na mom Fokusu.Da li neko zna kako da je zamenim ? Nisam imao nerava da sam istrazujem po ovoj hladnoci pa ako mozete da mi objasnite.Hvala 

- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Re: Zamena sijalice
Lako se menja sagnes se i izvadis fasung zakretanjem u jednu stranu
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
Moje iskustvo ,sa istim je da kada sam uzeo fokusa ,jedno 40posto struje ,to jest signalizacije nije radilo
Posle 3 sata ,drndanja i budzenja ,skidanja sus pleha ispod motora ,dizanja auta da bi se prislo sijalicama u maglenkama ,rasturanja zadnjih vrata da bi se uradile nove buksne za osvetljivac tablica , ruke i sijalicei tuce osiguraca ,stop svetla ,menjanja kucista stop svetala i milion nekih sitnica na koje bi ja potrosio sate da izvalim kako zasto i mozda pojebao neku zabicu,mi je majstor promenio ,nesmem da ti kazem koliko para,nemoze covek da kupi burek i jogurt sa cigarama za te pare,pa ti savetujem da ga i ti posetis,jos ga setam sa jednom neispravnom sijalicom ,al ne stizem da svratim kod istog zbog zdravstvenih problema.Odnosi se na korisnika iznad
Posle 3 sata ,drndanja i budzenja ,skidanja sus pleha ispod motora ,dizanja auta da bi se prislo sijalicama u maglenkama ,rasturanja zadnjih vrata da bi se uradile nove buksne za osvetljivac tablica , ruke i sijalicei tuce osiguraca ,stop svetla ,menjanja kucista stop svetala i milion nekih sitnica na koje bi ja potrosio sate da izvalim kako zasto i mozda pojebao neku zabicu,mi je majstor promenio ,nesmem da ti kazem koliko para,nemoze covek da kupi burek i jogurt sa cigarama za te pare,pa ti savetujem da ga i ti posetis,jos ga setam sa jednom neispravnom sijalicom ,al ne stizem da svratim kod istog zbog zdravstvenih problema.Odnosi se na korisnika iznad
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Mislis na mene.Dodji da zamenim i tu jednu
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Ovo me podseca na ono "Dodzi kod Kize" 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
Zaista je lako skinuti sijalicu ali primetio sam drugi problem zbog kojeg mi je sijalica i crkla.Taj far za maglu mi je pun vode i sad problem je kako skinuti isti i izbaciti vodu???
-
Sve je sredjeno,malo sam cackao i provalio.Sijalica je promenjena a voda izbacena.Pozdrav!!!