Naime prije 2 dana mi se desilo da kad motam volan u mjestu nebitno jel lijevo ili desno čuje se zvuk iz prednjeg dijela(osluškujući s vozačevog i suvozačevog mjesta), a zvuk me podsjeća kao da zagrijana guma struže po glatkoj podlozi, taj zvuk mi se čuje naravno i u vožnji kada motam volan, čitao sam ovdje na forumu do čega sve može biti i odvukao majstorima da provjere, međutim sve je uredu (servo, ulje u servu, letva volana, gume uzete prošle godine znači nove, amortizeri provjereni sve uredno, kugle, ležaji i krajnice i sve je ispravno).
Ovo mi se javilo prije par dana kad su krenule ove teške vrućine i visoke temperature(prije nije) da li je možda se zagrijala neka guma ili neka plastika koje je povezana s trapom i volanom i ovo da nadodam vjerujem da je značajno, taj zvuk se čuje samo kad se sjedi za volanom drugačije ne, vani sve normalno tj. ne čuje se ništa, nešto je između volana i motora, jer sve je provjereno pa mi nije jasno što bi moglo biti, ako netko zna ili je imao iskustva pa da podijeli

Hvala i lijep pozdrav.
P.S Valjda nisam omašio podforum