sierra automat/rele za migavce
Moderator: Dragomir
- Daka
- Poruka: 269
- Član foruma od: utorak, 8. sep. 2009. u 19:45h
sierra automat/rele za migavce
pre neki dan mi se pokvarila cetri migavca,osigurac dobar,rucica ablender na kome se nalazi dugme za cetri migavca ispravan (menjao par komada i uvek isto) jedino ne mogu da nadjem taj relej ili sta vec sto pokrece sve to gde stoji zna li iko?u tabli osiguraca ili negde ispod table,trazio sam al ne nadjoh nista sto bi moglo da lici!
inace migavci mi rade levi-desni sve normalno,kad ide preko rucice!a ono dugme za cetri mig. ne reaguje!
inace migavci mi rade levi-desni sve normalno,kad ide preko rucice!a ono dugme za cetri mig. ne reaguje!
FORD S-MAX 2.0 TDCI 140KS 2008
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21505
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: sierra automat/rele za migavce
Hmmm... kad ne rade sva 4 uglavnom ne rade i migavci... ovo je nešto zanimljivo kod tebe 
Elem jesi li dobro proverio sve osigurače i releje ispod haube ?

Elem jesi li dobro proverio sve osigurače i releje ispod haube ?

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Daka
pa releje u kutiji imam par komada al ne znam koji je za sta posto na poklopcu kutije osiguraca ne pise!
- Daka
hitno ako neko zna nek javi.ispod haube ima u kutiji osiguraca ima par releja al nigde ne mogu da nadjem zasta je koji!pomagajte! :-|
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21505
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Crko ti osigurač za sva 4 
Proveri sve osigurače u tabli ispod haube

Proveri sve osigurače u tabli ispod haube

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Daka
svi su osiguraci dobri,verovatno neki relej zeza,na poklopcu kutije nema da pise koji je relej za sta pa me to zanima ako neko zna da mi pomogne,posto nemam knizicu u kojoj pise koji je za sta!i zanimam me gde stoji relej za migavce sa tri buksne,nije pod haubom u tabli osiguraca!gde bi mogao da bude?
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
U Mk1 ima jedan rele iza cajgera, čini mi se sa tri pina, ne znam da li je tako i na Mk2.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- djekic
- Poruka: 151
- Član foruma od: četvrtak, 23. apr. 2009. u 12:29h
Ja cu pokusati da ti dam odgovor ili barem ideju gde da pogledas na 5-ci je tako,a nadam se i kod tebe!
kada skines plastiku ispod volana gde dolazi kontakt brava,sa donje leve strane se nalazi automat migavaca .
Po tvom opisu nebih rekao da je do automata jer onda nebih radili ni pojedinacno,ali u svakom slucaju prekontrolisi.
evo ti slika da ti bude lakse o kojoj plastici je rec:

kada skines plastiku ispod volana gde dolazi kontakt brava,sa donje leve strane se nalazi automat migavaca .
Po tvom opisu nebih rekao da je do automata jer onda nebih radili ni pojedinacno,ali u svakom slucaju prekontrolisi.
evo ti slika da ti bude lakse o kojoj plastici je rec:

-
- Poruka: 14
- Član foruma od: petak, 17. dec. 2010. u 14:40h
Relejot za zmigavci se naoga tocno pod volanot ..Ima del od sal tablata sto mora da se izvade za da dopris do relejot ... eventualno ako ne e premesten vo nekoja predhodna intervencija .. no vo sekoj slucaj e pod volanot