savet za fiestu 14tdci 2006 teretna iz francuske
-
- Poruka: 11
- Član foruma od: utorak, 24. mar. 2009. u 10:07h
savet za fiestu 14tdci 2006 teretna iz francuske
Kupio bih iz Francuske sa licitacije fiest 1.4tdci sa garantovanih nesto preko 120000km belu bez prednjih sedista.Molim savet na sta da obratim paznju,slabe tacke tog modela,cene odrzavanja i da li je bolja od Pezoa 206 sa istim motorom.Hvala i pozdrav..
- Neša
- VIP
- Poruka: 5041
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Re: savet za fiestu 14tdci 2006 teretna iz francuske
Od Pezoa 206 je bolji,moderniji i kvalitetniji auto,za sve ostalo ce ti reci Dragomir
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9913
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
kako bez prednjih sedista ? :-|
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Mozda bez zadnjih.Imam ja zadnja sedista za fiestu.Ali ti trebaju i prednja sedista posto se tvoja ne obaraju.
Sto se tice modela i toga motora nema nikakvih zamerki.Ja sam sa svojom fiestom(fijesta na koju je prikacen razanj za okkretanje jagnjica vidi u temi okupljanje) presao 50000 km za 11 meseci bez i jednog kvara sa redovnim servisima na 10000 km.Samo joj odradi prvo veliki servis i vozi
Sto se tice modela i toga motora nema nikakvih zamerki.Ja sam sa svojom fiestom(fijesta na koju je prikacen razanj za okkretanje jagnjica vidi u temi okupljanje) presao 50000 km za 11 meseci bez i jednog kvara sa redovnim servisima na 10000 km.Samo joj odradi prvo veliki servis i vozi
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
- Poruka: 11
- Član foruma od: utorak, 24. mar. 2009. u 10:07h
U pravu ste, bez zadnjih sedista,za prednja cu videti da li se obaraju,a Radomire,posto su zadnja,a koliko prednja i koliko dodje veliki servis (delovi sa rukama)i da li se i kod nje menja i vodena pumpa pri velikom servisu(kao kod nekih auta).