Dijagnostika kvara sa diodom
Moderator: Dragomir
- miki023
- Poruka: 1161
- Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h
Dijagnostika kvara sa diodom
Interesuje me kako u praksi funkcionise dijagnostika sa diodom, konkretno na modelu sa monopoint ubrizgavanjem 1.4. Citao sam u autodati, ali bi mi dobro doslo jos neko objasnjenje cele procedure.
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Re: Dijagnostika kvara sa diodom
i mene isto to zanima. 1.6 zetec.95 godiste.
- BokiRS
- Neizleciv
- Poruka: 4457
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
Mislim da je u auto dati detaljno objasnjeno.
Ja sam na mom RS-u to radio.
Namesti se dioda po uputstvu iz auto date i stavi se u dzek na autu predvidjen za to.
Onda brojis koliko puta zasvetli dioda.
Prvo zasvetli jednom duze da oznaci pocetak merenja i posle krace pauze pocinje ujednacenim ritmom da blinka i onda napravi malo kracu pauzu pa zasvetli opet malo duze za kraj i onda ponovi postupak jos jednom.
Ne mogu da se setim koliko puta blinkne ako je sve u redu.
Uglavno izbrojis koliko puta je zasvetlela dioda i nadjes broj u auto dati i vidis koja je greska
Ja sam na mom RS-u to radio.
Namesti se dioda po uputstvu iz auto date i stavi se u dzek na autu predvidjen za to.
Onda brojis koliko puta zasvetli dioda.
Prvo zasvetli jednom duze da oznaci pocetak merenja i posle krace pauze pocinje ujednacenim ritmom da blinka i onda napravi malo kracu pauzu pa zasvetli opet malo duze za kraj i onda ponovi postupak jos jednom.
Ne mogu da se setim koliko puta blinkne ako je sve u redu.
Uglavno izbrojis koliko puta je zasvetlela dioda i nadjes broj u auto dati i vidis koja je greska
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067
viewtopic.php?f=94&t=19067
- miki023
- Poruka: 1161
- Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h
Otprilike sam tako i razumeo ali sam hteo da cujem od nekog ko je to radio. Hvala.