Poruka
od OMP » sreda, 23. maj 2018. u 15:34h
nema sanse da se to sredi bez ponovnog farbanja cele haube, ako budes smirglao samo te delove gde je otpao lak skinuces bazu vrlo lako jer je nemoguce osmirglati a ne ostetiti bazu, e sad ako ti je ostatak haube dobar moze da se osmirgla samo taj deo i da se on "flekuje", znaci baza+lak i da se onda ispolira cela hauba i ujednaci ali mora dobro da se ubode boja da ne bi bilo razlike. opet to ne mozes sam da odradis vec majstor, mada ja sam uvek za farbanje cele haube. ja sam tako uradio na svojoj prethodnoj alfi, skinuo haubu, osmirglao celu, pripremio i odneo kod drugara farbara samo da pusti pistolj u komori.
ovo sto je kolega Van pisao, da samo prelakiras sprej lakom, ja sam to prvo uradio kad sam uzeo auto a pred zimu dok saceka prolece za farbanje, i to jeste resenje da ti ne ode jos vise laka sa haube od pranja i zime ali opet se to poznaje prilicno tako da mora da se ofarba komplet ako hoces da izgleda lepo a ako hoces samo da zaustavis dalje sirenje i malo popravis stanje onda moze ta fora
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji