Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

ford mondeo 98 td

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Odgovori
darko darko
Poruka: 3890
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

ford mondeo 98 td

Poruka od darko darko » ponedeljak, 11. jan. 2010. u 21:25h

E ovo je moj mondeo nikad me nije izneverio.Ima fabricki cd komande na volanu ,klimu abs alarm podizace el nretrovizore alarm el sedista po dubini i sve ostalo . Exstra sam se navozao 5 punih godina 305 000 .. Prvi ford mi je bio eskort 3 1.6 d on je zasluzan sto nemenjam marku. Posle toga sam imao eskort 4 1.8 d bio je u perfektnom stanju kad sam ga uzeo al mi se nesvidja izdrzljivost motora.
SlikaSlika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Poslednja izmena: darko darko, na dan subota, 11. dec. 2010. u 21:34h. Ukupno izmenjeno 12 puta.

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2784
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Re: ford mondeo 98 td

Poruka od Lale » ponedeljak, 11. jan. 2010. u 21:45h

Uđi u obaveštenja i imaš temu kačenje slIka na forum ( moraš skinuti imageshack sa adrese )
http://reg.imageshack.us/content.php?page=uploader
Zvezdica ti označava sve teme u kojima si postovao - radi tvoje bolje preglednosti ( svaki član ima svoju zvezdicu koju samo on vidi - nisi crna fordaljka).
Slika Slika

darko darko

Poruka od darko darko » subota, 11. dec. 2010. u 21:34h

evo je slika mog prvog prvog forda
Slika

Shoshon
VIP
Poruka: 717
Član foruma od: subota, 11. jul 2009. u 19:14h

Poruka od Shoshon » utorak, 28. dec. 2010. u 23:48h

Darko Darko, odličan ti je auto. thumbsuph
Tek sada sam natrčao na tvoj post gde predstavljaš svoju lađu.
Extra ti je auto. clap neka te služi još malo a onda da se ponoviš sa nekom mk4, eventualno mk3 mondeom, pod uslovom da bolje čuvaš ključeve :D
Slika

darko darko

Poruka od darko darko » sreda, 29. dec. 2010. u 00:23h

aaa ladja primecena, 6 punih pa sedma godina kod mene za par dana, kupio sam ga posle nove, vreme mu je, mada nisam bas sada da ga menjam, bio sam malo vise u izgradnji ove godine, a i bolje da cene malo padnu pa da bude neki dobar, od letos kada sam gledao jednog 2002, dizel, sa 6,5 sada je 4, velika je razlika, i to je skupo, ja sam moj sa 5 godina starosti platio 5,5 i to sa zavidnom opremom za to vreme i u dobrom stanju, sad je mondeo 5 godina star koko 7,5 pa na gore i to ne u fulu......
ljubicasta ''tica'' je presla kod mene 330 000 i pali bolje na minusu nego na plusu mrgreen (verovatno pumpa), gotivim ga samo zato sto nikada nisam pozajmio kola zbog kvara, samo zbog kluceva, sad nemam vise kod, dragomir ka preko telefona odkodirao i moze deca da se zezaju pun gas sa kljucevima.....
radio sam na starom merkatoru, parkirao sam na stanici samoj, mozda si ga i vidjao...........

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“