FORD ESKORT 98, 1.8 TD
- Vlada83
- Poruka: 18
- Član foruma od: sreda, 6. jan. 2010. u 08:56h
FORD ESKORT 98, 1.8 TD
Cao svima. Imam Ford Eskort 98 god, 1.8 TD. Mogu slobodno da kazem da sam zadovoljan sa njim, iako je u poslednje vreme poceo da ima sitnije kvarove sto coveka nervira. Nadam se da u forumu ima dosta dobrih poznavalaca da mi pomognu kako bi znao kada mi majstor pocne filozofirati...

Poslednja izmena: Vlada83, na dan sreda, 6. jan. 2010. u 13:55h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- dule0911
-
- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: FORD ESKORT 98, 1.8 TD
Ovde tema bez slika nema poente, tako da ih ili uskoro kaci ili da je brisemo 
A sto se tih problema i sitnih kvarova tice imas odgovarajuce podforume pa slobodno pitaj sta te zanima

A sto se tih problema i sitnih kvarova tice imas odgovarajuce podforume pa slobodno pitaj sta te zanima

Fiesta!!
- Vlada83
- Poruka: 18
- Član foruma od: sreda, 6. jan. 2010. u 08:56h
Dule jel si na ovakvu sliku mislio? Kako da ubacim sliku pored mog imena vlada83????
- peca
- VIP
- Poruka: 2470
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Shta da ti kazem, lepa drvenarija
...
Daj malo vishe slika (spolja itd...) i napishi neshto vishe o autu...

Daj malo vishe slika (spolja itd...) i napishi neshto vishe o autu...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
-
- Poruka: 182
- Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 22:43h
Koliko je presao, koliko konja i kakvi su kvarovi u pitanju?
- peca
- VIP
- Poruka: 2470
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Za kvarove se pishe u pod forumima...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf