Posle 5 godina druzenja sa MK2 Focusom koji me nikada nije izneverio, auto je prodat i stigao je u porodicu nov MK3.5.
Auto je u Business opremi sa dodatkom Race Red boje, zatamljenih zadnjih stakala kao i ICE PEAK 28 sistemom sa SYNC 3 i ekranom od 8". Cena je bila 14.5k sto je za tu opremu za mene prihvatljivo.
Nesto od opreme: Automatska dvozonska klima, naslon za ruku sa usb-om i 12V unutar njega, tempomat, 16" alu fBil
Bila je velika dilema izmedju 2 motora, 1.0 sa 125 konja ili 1.5 dizel od 95 ks (to je budzet pokrivao...). Testirao sam slabiji 1.0 sa 100 konja, kao i dizel i nekako mi je cudan bio prenosni odnos na dizelu - valjda nisam navikao s'obzirom da mi je prethodi auto bio MK2 1.6 benzinac od 100 konja.
Na kraju sam se odlucio za 1.0 od 125 uglavnom zbog 6 brzinskog menjaca (krnjavi rikverc na mk2 sa 5 brzina me je bas smarao...) a i lepo dodje na auto putu
Evo i nesto slika:

Sync 3:

Potrosnja na Zrenjaninskom u 6. brzini na 120 - 5.8 (nisam agresivan vozac ali nisam mogao da izdrzim

Cim bude lepse vreme, pravim neke bolje slike.

bar si imao kasko inace... Pa sigurnosni mogu da ih malo ustuknu da odustanu ali mislim da nazalost mogu da skrše i njih vrlo lako