Koji branici?
-
- Poruka: 55
- Član foruma od: petak, 20. nov. 2009. u 21:39h
Koji branici?
Imam Sierru 1.8td 92god. pa me zanima koje branike mogu da stavim na nju?Tj. da li pasuju od svih Sierra?Hocu prednji da stavim neki sa maglenkama i na koje modele sierra su isli branici sa maglenkama i ako moze neka okvirna cena prednjeg i zadnjeg branika..? Hvala unapred!
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21493
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: Koji branici?
Paše ti od Sierri mk2 pa nadalje 
Postoje i RS navlake za tvoju Sierru... al pre ćeš naći ptičje mleko nego te navlake

Postoje i RS navlake za tvoju Sierru... al pre ćeš naći ptičje mleko nego te navlake

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
-
- Poruka: 55
- Član foruma od: petak, 20. nov. 2009. u 21:39h
A na koje sve Sierre su isli neki branici sa maglenkama ili samo ima na cosworthu..?Pitam zato da znam sta da trazim...Markedjani piše:Paše ti od Sierri mk2 pa nadalje
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21493
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Pa nema pravila... viđao sam ih i na siromašnim varijantama a dešavalo se da ih nisam viđao na Ghia varijantama... to se doplaćivalo individualno 
Sve u svemu postoje obični Sierrini branici sa maglenkama... ostaje ti samo da tražiš po otpadima
Mada mislim da imaju da se kupe i novi branici sa rupama za maglenke... vidi kod Gorana Mond da li ima tako nešto u ponudi.

Sve u svemu postoje obični Sierrini branici sa maglenkama... ostaje ti samo da tražiš po otpadima

Mada mislim da imaju da se kupe i novi branici sa rupama za maglenke... vidi kod Gorana Mond da li ima tako nešto u ponudi.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Ili su ih olupavali i posle mogli da nadju samo obične branike pa su obične i stavljali.Markedjani piše:Pa nema pravila... viđao sam ih i na siromašnim varijantama a dešavalo se da ih nisam viđao na Ghia varijantama... to se doplaćivalo individualno![]()
Ista priča i sa Mk1 Ghia.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове