Problem sa grejanjem kabine, Ford Mondeo TDCI 2.0 2004
Moderator: ace1
-
- Poruka: 5
- Član foruma od: ponedeljak, 22. avg. 2016. u 20:49h
Problem sa grejanjem kabine, Ford Mondeo TDCI 2.0 2004
Pozdrav drustvo!
Imam problem sa grejanjem u kabini, a kako dolaze hladni dani, devojka mi je rekla da nece ulaziti u njega ako problem ne bude resen.. sto mozda u neku stranu i nije tako lose, ali ajde sad, znate i sami..
Salu na stranu, u pitanju je, kao sto sam i napisao u naslovu, Ford Mondeo TDCI 2.0 2004 god,
klima je automatska i radi perfektno, medjutim, kada podesim na grejanje nista se desava, tj ne izbacuje cak ni mlak vazduh..
majstor je rekao da je mozda do termostata koji pusta vodu kroz hladnjak motora koji sam zamenio, iako mi je temperatura motora bila normalna, i nista se nije promenilo..
pominjao je i drugi termostat, koji iskreno, ne znam ni gde se nalazi, pa bih da se jos malo informisem da li je mozda to u pitanju, pre nego ga zamenim..
Hvala unapred!
Imam problem sa grejanjem u kabini, a kako dolaze hladni dani, devojka mi je rekla da nece ulaziti u njega ako problem ne bude resen.. sto mozda u neku stranu i nije tako lose, ali ajde sad, znate i sami..
Salu na stranu, u pitanju je, kao sto sam i napisao u naslovu, Ford Mondeo TDCI 2.0 2004 god,
klima je automatska i radi perfektno, medjutim, kada podesim na grejanje nista se desava, tj ne izbacuje cak ni mlak vazduh..
majstor je rekao da je mozda do termostata koji pusta vodu kroz hladnjak motora koji sam zamenio, iako mi je temperatura motora bila normalna, i nista se nije promenilo..
pominjao je i drugi termostat, koji iskreno, ne znam ni gde se nalazi, pa bih da se jos malo informisem da li je mozda to u pitanju, pre nego ga zamenim..
Hvala unapred!
- nikola_focus
- Poruka: 1490
- Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h
Re: Problem sa grejanjem kabine, Ford Mondeo TDCI 2.0 2004
Ako ti tabla pokazuje normalnu temperaturu motora (kazaljka na sredini) grejanje mora da radi bez obzira na drugi termostat. Mada bi kod tebe mogao da bude problem u klapnama ili motoricima posto je automatska klima u piitanju.
Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
-
Hvala ti, bio sam vec negde procitao za te klapne.. provericu to, ako jeste, nadam se da ne trebam skinuti previse delova da bih imao pristup da namestim kvar:)
zna li mozda neko?
)
zna li mozda neko?

- mbole
- Poruka: 14947
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Ako je neka od klapni, kompletna instrument tabla napolje.
Ako je neki od motorcica, mislim da moze neznije.
Ako je neki od motorcica, mislim da moze neznije.
Djak pesak 

-
Ove nedelje ga vozim kod majstora, nadam se da je u pitanju neznija varijanta
hvala vam puno u svakom slucaju!

hvala vam puno u svakom slucaju!

-
Kao što sam se i nadao, u pitanju je bio motorčić, uopste ne reaguje na zadatu komandu, srećom, nije bilo teško doći do njega...
Ovih dana ga menjam, samo da kupim novi,
pozdrav i hvala svima!
Ovih dana ga menjam, samo da kupim novi,
pozdrav i hvala svima!