http://www.polovniautomobili.com/putnic ... tdci-trend
Nov sam na ovom forumu i upravo sam se vratio sa tog placa gde sam ga i provozao. Auto ide savrseno i menjac je perfektan. Jedino kada se koci prilicno skripi, ali prodavac kaze da je od stajanja sto je vrlo moguce jer taj auto koliko znam iz oglasa stoji preko mesec dana tamo. Sto je i drugo pitanje. Zasto stoji toliko i niko ga nece.

Inace sam vec 2 meseca u trazenju auto posle Fiat Stila 1.9 JTD s kojim sam bio prezadovoljan jer bukvalno nikakva ulaganja nisam imao. Prodao sam ga za 10 sati od objave oglasa za 2100e i svojom ustedjevinom u zadnjih 2-3 godine skrpih neku cifru i mislio sam da za 7000e moze svasta da se nadje, ali ne lezi vraze...

Ove "slatke muke" su prerasle u horor i od pocetne zelje da kupim Peugeot 308, Megane ili Citroen C4 sve posle 2011. godista. Nekako mi je Focus naj profesionalnije odradjen i ako je ovaj sa placa skroz "klot". Gume ima letnje koje definitivno treba da se menjaju i ako prodavac kaze da mogu jos jednu sezonu.
Ima li iko iskustva sa ovim Focusom i na sta da obratim paznju i da li stvarno vredi toliko, ma da su ostali preko 8000e?
Hvala za bilo kakvu pomoc! Izvinjavam se na duzini teksta, ali nadam se da razumete probleme kupovine novog polovnog auta...