Auto-mehanicari NS?
Moderator: ace1
-
- Poruka: 15
- Član foruma od: petak, 29. maj 2015. u 09:32h
Auto-mehanicari NS?
Pozdrav ljudi,da li mi neko moze dati informaciju o nekom kvalitetnom mehanicaru u Novom Sadu i okolini? Treba mi neko ko bi zaista uradio posao,a ne derikoze i na kraju nista ne uradi. Unspred hvala,ako neko zna.
- popovicvl
- Poruka: 5655
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Re: Auto-mehanicari NS?
Ja odrzavam tri Forda u servis Maksim kod nadvoznjaka u temerinskoj ulici.
- danisa1
- Poruka: 48
- Član foruma od: subota, 30. okt. 2010. u 09:33h
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
Iskreno ako su servisi u pitanju ( mali) onda maxim, lice mi da su ok..
sto se tice bilo kog veceg kvara ja idem u pinosavu do dragomira, pa cak i male servise kod njega radim
al ovo nema nikakvih veze sa novosadskim majstorima.. 
sto se tice bilo kog veceg kvara ja idem u pinosavu do dragomira, pa cak i male servise kod njega radim

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21535
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Pride se mora napomenuti za koje vozilo je u pitanju.
Neće svi majstori recimo da rade starije Fordove a neki nisu baš zgodni za novije Fordove.
Neće svi majstori recimo da rade starije Fordove a neki nisu baš zgodni za novije Fordove.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- popovicvl
- Poruka: 5655
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Mnogo su ozbiljniji od malog servisa. Sve vrste mehanickih radova rade, dijagnostika, njihova prodavnica delova, garancija itd. Ako treba tu je masinska obrada cubi, ns turbo servis. Jedino ne rade elektriku, bar ne nesto ozbiljno.Daniel piše:Iskreno ako su servisi u pitanju ( mali) onda maxim, lice mi da su ok..
Koliko mi se cini od septembra treba da predju u novu radionicu, u produzetku ulice preko nadvoznjaka.
Jedini problem kod RSDa je sto nije u NS. Meni je Maksim 300 m od stana, ponekad mi je i to daleko i komplikovano

- acadimke
- Poruka: 1707
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Pre neki dan mi je majstor kada je radio mali servis pokidao plastiku koja drzi filter goriva tako da je ostao da visi na crevima, nije vratio klemu koja drzi dve cevi od pumpe do dizni, blok motora sav od nafte jer je odvrtao diznu da ispusti vazduh, kopca na plastici od filtera kabine pokidana i to ne ona kod soferke vec do filtera. To brate samo pritisnes srafcigerom i izvuces, neznam kako je uspeo da pokida.
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
- sistemas
- Poruka: 18
- Član foruma od: ponedeljak, 19. jan. 2015. u 13:28h
Sada je Maksim u Zivojina Culuma 50 u blizini najlon pijace, posle mosta druga desno ulica.popovicvl piše:Mnogo su ozbiljniji od malog servisa. Sve vrste mehanickih radova rade, dijagnostika, njihova prodavnica delova, garancija itd. Ako treba tu je masinska obrada cubi, ns turbo servis. Jedino ne rade elektriku, bar ne nesto ozbiljno.Daniel piše:Iskreno ako su servisi u pitanju ( mali) onda maxim, lice mi da su ok..
Koliko mi se cini od septembra treba da predju u novu radionicu, u produzetku ulice preko nadvoznjaka.
Jedini problem kod RSDa je sto nije u NS. Meni je Maksim 300 m od stana, ponekad mi je i to daleko i komplikovano