Ukoliko imate problem velikog minusa (camber-a) na zadnjim tockovima, iz bilo kog razloga, evo jednog tutorijala kako to da resite za sitne pare (18 din) i da sacuvate zivce.
U pitanju je podmetanje podloski pod glavcinu.
1. Podignite auto i skinite tocak
2. Skinite osigurac sa diska (ako ga ima)
3. Otkacite klesta i svucite ih sa diska, i skinite plocice
Dva srafa koja drze klesta se skidaju kljucem 13.U nasem slucaju koristili smo pajser da bi svukli klesta sa diska.

4. Skinite nosac klesta
U pitanju su opet dva srafa koji se skidaju kljucem 13.

5. Skinite disk
U nasem slucaju jedan disk je toliko zapekao da smo ga na kraju svukli radapcigerom
6. Sa zadnje strane odsrafite 4 srafa kljucem 13 (donja dva popustite, gornja dva izvadite skroz)

7. Ubacite podloske (prozivoljno) pod gornje srafove izmedju glavcine i zastitnog lima
Napomena: Zbog duzine srafa mi smo se odlucili za jednu podlosku, jer bi navoj bio kratak za vise.

8. Vratite i stegnite 4 srafa sa zadnje strane

9. Obrnutim redosledom sve spakujte kako je i bilo.
Napomena: Ovo smo radili zato sto ja vozim spusten auto koji pozadi ima minus 3.6° i jede unutrasnju ivicu gume, a zbog komplikovanosti bilo kog drugog resenja, odlucili smo se za ovo. Podloske koje smo mi koristili su debljine 1.5mm, i racunom smo dosli do toga da smo tocak oterali ka plusu 1.6°, sto dalje implicira da kad je auto u patosu, minusi pozadi su 2° sto je u granicama tolerancije.
Klip po kome smo se vodili, a moze vam pomoci, s tim sto nije sve isto, je ovaj...
[youtube][/youtube]