Pozdrav iz AL-a !
- shix
- Poruka: 342
- Član foruma od: nedelja, 23. mar. 2014. u 18:44h
Pozdrav iz AL-a !
Pozdrav svima od Shix-a iz Aleksinca ! Pazario pre jedno 6 meseci Ford Focus 1.8 tdci. Inace prvi auto mi je bio Taunus mk1. Ali nekako me ford prati ceo zivot, jer je moj matori promenio jedno 30-ak automobila medju kojima su bila 3 Caprija, 3 Granade, 2 Sierre, i jedan Mustang MACH 1 (uh kad se samo setim...). 
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
- shix
- Poruka: 342
- Član foruma od: nedelja, 23. mar. 2014. u 18:44h
Re: Pozdrav iz AL-a !
Hvala. Ja se stvarno izvinjavam, jer sam tek sad vido da sam se vec predstavio tada kada sam kupio auto...Ali sada je ta tema zakljucana, e sad ne znam da li zato sto sam se ponovo predstavio ili zato sto me nije bilo...?
- BojanM
- BOFH

- Poruka: 7130
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Pozdrav iz AL-a !
Ni jedno ni drugo, nego se teme u predstavljanju jednostavno zaključavaju posle nekog vremena... pošto nema poente da budu otvorene, a svako od novopridošlih mora da napravi svoju temu - ne da se nadovezuje na tuđe, postojeće teme.
Elem, dovoljno je što si se tada predstavio, slobodno nastavi da koristiš forum.
I nemoj da se plašiš, i ova tema sad ide pod ključ, pošto je "višak". 
Elem, dovoljno je što si se tada predstavio, slobodno nastavi da koristiš forum.
pozdrav, Bojan
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin