Jeftini GPS navigator
- fibula
- Poruka: 13
- Član foruma od: petak, 14. avg. 2009. u 21:47h
- Kontakt:
Jeftini GPS navigator
Otvorio sam ovu temu za sve koji hoce da diskutuju o GPS uredjajima.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29219 cena:5000din+10%carina+18%pdv=6500dinara
[youtube]YWpUzg2l_ng[/youtube]
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29219 cena:5000din+10%carina+18%pdv=6500dinara
[youtube]YWpUzg2l_ng[/youtube]
Poslednja izmena: fibula, na dan četvrtak, 19. nov. 2009. u 20:09h. Ukupno izmenjeno 1 put.

- microslav
- Poruka: 59
- Član foruma od: utorak, 25. avg. 2009. u 12:42h
Re: Jeftini GPS navigator
meni se dopao taj na koji si linkovao i sa tom cenom mi se uklapa u budžet, sve preko 7500 din ni je previše.
e sad, pitanje je kako doći do njega?
e sad, pitanje je kako doći do njega?
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
- fibula
- Kontakt:
Ko zeli da naruci sa ovog sajta treba da ima visa internet karticu i paypal nalog, paypal ne moze za sada za srbiju ali registrujte na neku susednu zemlju i posle narucivanja gps-a ima opcija da se izmeni adresa.

- Launcher (shell) languages: English, French, Spanish, Italian, German, Portuguese, Dutch, Danish, Swedish, Norwegian, Greek, Russian, Turkic, Romanian, Serbian, Hungarian, Polish, Hebrew, Croatian, Bulgarian, Macedonian, Slovak, Czech, Chinese(Simplified)

- Launcher (shell) languages: English, French, Spanish, Italian, German, Portuguese, Dutch, Danish, Swedish, Norwegian, Greek, Russian, Turkic, Romanian, Serbian, Hungarian, Polish, Hebrew, Croatian, Bulgarian, Macedonian, Slovak, Czech, Chinese(Simplified)

- microslav
- Poruka: 59
- Član foruma od: utorak, 25. avg. 2009. u 12:42h
registrovanje paypal naloga na drugu zemlju je vrlo opasno, može ti se desiti da ti blokiraju sva sredstva na računu. ima mali milion sajtova sa objasnjenjima zasto ne treba otvarati paypal nalog na taj nacin i zasto nema srbije medju zemljama koje mogu koristiti paypal.
ne kazem da to nece raditi, vrlo verovatno ces dobiti poruceno, i vrlo verovatno nece biti problema, ali... uvek postoji to ali. paypal je ozbiljna firma i vrlo mocna tako da su u stanju cak i da blokiraju sva sredstva na necijem racunu samo ako posumnjaju u "muvanje".
a podaci o racunu, vlasniku i njegovoj adresi sa kartice i kako se on prijavio za paypal se ne slazu ako navedes neku drugu zemlju, mozda je to dovoljno da se posumnja.
ja sigurno necu otvarati nalog na paypalu na taj nacin, radje cu platiti nekom uslugu
ne kazem da to nece raditi, vrlo verovatno ces dobiti poruceno, i vrlo verovatno nece biti problema, ali... uvek postoji to ali. paypal je ozbiljna firma i vrlo mocna tako da su u stanju cak i da blokiraju sva sredstva na necijem racunu samo ako posumnjaju u "muvanje".
a podaci o racunu, vlasniku i njegovoj adresi sa kartice i kako se on prijavio za paypal se ne slazu ako navedes neku drugu zemlju, mozda je to dovoljno da se posumnja.
ja sigurno necu otvarati nalog na paypalu na taj nacin, radje cu platiti nekom uslugu
- fibula
- Kontakt:
Otprilike sve je istina sto si napisao, ko ne sme da rizikuje sam, nek mi se javi na PM da se dogovorimo pa da narucim umesto njega.
Poslednja izmena: fibula, na dan utorak, 29. sep. 2009. u 21:01h. Ukupno izmenjeno 2 puta.

- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Nema potrebe za citiranjem predhodnog post-a! zna se da odgovarash na njega!
Samo se dupliraju postovi bzvze!!!
MOLIM DA SVI CLANOVI OBRATE PAZNJU NA OVO
Samo se dupliraju postovi bzvze!!!
MOLIM DA SVI CLANOVI OBRATE PAZNJU NA OVO

-
- Poruka: 230
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 19:02h
Vidim da podrzava razne audio i video formate,ali, ima li izlaz za slusalice a ne da se povezuje preko fm transmitera sa HU?Sto se tice kvaliteta zvuka sa njega,.. jel u rangu malih mp3 playera?
- fibula
- Kontakt:

-
- Poruka: 16
- Član foruma od: sreda, 2. sep. 2009. u 03:06h
- fibula
- Kontakt: