Imam Forda Fiestu 1.1 benzinac 49 konja 1988 godiste, imam jedan problem ujutro upali na pola kljuca prvo paljenje i posle 5 km ugasim auto, i opet se vratim posle 10 minuta i moram da verglam 5 puta po 6-7 sekundi dok upali i povucem sauh i sve sam isprobao i necea bas zdravo vergla brzo i samo sto ne upali ali nece i posle toliko pokusaja upali, i bas mi ujutro trokira kako god da ga vozim a vozim ga lagano dok se ne ugrije ali mu bas dugo vremena treba da se ugrije i stuca i znate kako to nervira ako je neko ima slicne probleme neka podeli to samnom..Hvala unaprijed..
Fiesta mk2 1.1 Pomoc
Moderator: Dragomir
- Makaa
- Poruka: 82
- Član foruma od: subota, 10. avg. 2013. u 23:29h
Fiesta mk2 1.1 Pomoc
Evo mene opet 
Imam Forda Fiestu 1.1 benzinac 49 konja 1988 godiste, imam jedan problem ujutro upali na pola kljuca prvo paljenje i posle 5 km ugasim auto, i opet se vratim posle 10 minuta i moram da verglam 5 puta po 6-7 sekundi dok upali i povucem sauh i sve sam isprobao i necea bas zdravo vergla brzo i samo sto ne upali ali nece i posle toliko pokusaja upali, i bas mi ujutro trokira kako god da ga vozim a vozim ga lagano dok se ne ugrije ali mu bas dugo vremena treba da se ugrije i stuca i znate kako to nervira ako je neko ima slicne probleme neka podeli to samnom..Hvala unaprijed..
- Makaa
Re: Fiesta mk2 1.1 Pomoc
Pomagajteee
-
nidbox
- Poruka: 70
- Član foruma od: ponedeljak, 5. nov. 2012. u 09:57h
koju pumpu za gorivo nosi? mehanicka ili elektronska? i neka ti neko od majstora pogleda paljenje da ti nasteluje, moze da bude do toga.
- Makaa
tako ce i bit, fala
- Sv 87a
- Poruka: 290
- Član foruma od: sreda, 20. nov. 2013. u 18:22h
- Kontakt:
Imao sam musteriju sa slicnim kvarom, treba da se prekontrolise dotok goriva u karbiratoru. U njemu ima mali filter goriva ( fabricki postavljen ), nalazi se u dovodnoj mesinganoj cevcici na poklopcu karburatora. Treba ga izvaditi, izduvati sa kompresorom i vrtiti ga na svoje mesto, po potrebi skinuti i izduvati iglicasti ventil za regulaciju nivoa goriva. I na kraju podesiti smesu goriva na karburatoru.
Eh, sto volim ovaj svet!