1. Da li dobro puni akumulator ako ga puni na 14.2V? (merio sam instrumentom) Neki kazu dobro kao od 14.2 do 14.5, ja znam da na Zastavi treba da puni max do 13.9 ali dobro zalika goriva i svega zivog

2. Juce sam bio da menjam ulje.Ugl lik izvadi kompresor(neki za ulja ) i krene da ispumpava kroz otvor za proveru ulja.Ja mu kazem da li ce izvaditi sve - posto mi se cini da nece.I on kao hoce,hoce bice ok.Vadio je koliko je vadio i vise ne ide.Sipao 3l Fordovog ulja 5W30,malo sam ga upalio kao da povuce.Proveravamo nikako da padne nivo da sipa jos.(Kaze 3.8l otp treba da udje) I nista krenem ja kuci pa kao kuci cu sipati.Dodjem kuci,ostavim ga sat vremena i krenem da sipam kad pogledam nivo ulja iznad "dozvoljenog" + crno ulje ?!? Vratio sam se kod njega i kazem mu da je verovatno ostalo litar starog ulja i sad je preko + pomesalo ga sa novim. I on kao ne verovatno je ostalo malo starog 1dcl to ce da mi izvuce kompresorom a kao crno treba da bude... IZvukao je koliko je izvukao i sad imam videcete naslici kako

Sta mi je ciniti? Da li da ostavim tipa pola god. pa promenim - ispustim dole na karteru da iscuri svo ulje ili da to uradim odmah da ne budu posledice?
3. Problem je da curi ulje kod motora. Koliko je to ozbiljno i koliko odprilike ce da kosta?

Hvala za sve u napred