Pozdrav svima. Moje ime je Drazen. Javljam se iz Novog Sada. Ja sam 1984. godiste. Neko vreme sam trazio forum za Forda ali eto tek sada sam nasao, tj video sam na jednom fordu u NS na skupu old timer-a. Vozim Ford Taunus 1982. godiste. Vlasnik sam neke tri godine. Inace Taunus je bio u Valjevu dok nije dosao u moje vlasnistvo. U originalu je bio 2000 kubika ali mu je bivsi vlasnik stavio 1100 kubika motor (verovatno zbog skupe registracije). Trenutno je 1600 koji sam ja prosle godine stavio. Donekle sredio tj malo osvezio i stavio. Trenutno nije u voznom stanju jer sam ga rastavio da mu radim limariju (tj majstor naravno) ali se nadam da ce biti sredjen do kraja godine. Trebao je vec da bude, ali fin kriza me malo zeznula. No dobro. Ima centralnu, alarm, muziku, alu felne 15 coli s gumama 205/50. Imam nekih planova u vezi tog sredjivanja ali u sustini ce ostati fabricki. Zahvaljujuci jednoj firmi u NS kupio sam dosta novih delova za njega (sva 4 amortizera marke SUPRA, kugle prednjih tockova, bregastu prosle godine kada sam radio motor, spaner, lezajevem letvu volana..........). Napravio sam blog ((
http://fordtaunus1982.blogspot.com/ ))na koji stavljam slike sve sto radim na njemu sada, ali trenutno nema puno slika. Ali ce sigurno biti. Ali evo i ovde jedna slika da vidite na sta je licio malo pre nego sto je rastavljen. Malo sam gledao teme i ima dosta zanimljivih stvari. Imam nekih pitanja i u vezi plina i nekih stvari ali o tome u temama predvidjenim za to.....Toliko od mene za ovaj prvi put. Veliki pozdrav ljubiteljima Forda

)))))