Nemam jos uvek forda - ali nameravam s proleca da ga kupim, pa sam se prikljucio vasoj ekipi da malo vidim kakva su vam iskustva i komentari za neke modele koji mene interesuju. Nadam se da cete dati dobre savete - jer sam iz dosadasnjeg iskustva zakljucio da je bolje pitati pre kupovine - nego posle
Pozdravljam vas "fordovci"
-
Smuggler
- Poruka: 3
- Član foruma od: ponedeljak, 4. feb. 2013. u 02:32h
Pozdravljam vas "fordovci"
Ja sam Miki iz Novog Beograda.
Nemam jos uvek forda - ali nameravam s proleca da ga kupim, pa sam se prikljucio vasoj ekipi da malo vidim kakva su vam iskustva i komentari za neke modele koji mene interesuju. Nadam se da cete dati dobre savete - jer sam iz dosadasnjeg iskustva zakljucio da je bolje pitati pre kupovine - nego posle
(kako nas narod kaze> posle j. nema k.
)
- Apolon
- Poruka: 320
- Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h
Re: Pozdravljam vas "fordovci"
Dobro doso u ove sitne sate...

- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
dobrodosao,
samo dobro pazi pre kupovine, to ti je najvaznije da neboli posle glava i kuku lele
- Shelby
- Poruka: 1272
- Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h
-
Smuggler
- Poruka: 3
- Član foruma od: ponedeljak, 4. feb. 2013. u 02:32h
...to sam i kaz'odarko darko piše:dobrodosao,![]()
samo dobro pazi pre kupovine, to ti je najvaznije da neboli posle glava i kuku lele
Malo cu da listam ove vase postove, malo da googlam - tako da ću se maximalno založiti sedeći u ovoj mojoj fotelji da saznam šta me zanima
- Lale
- Domacin foruma

- Poruka: 2802
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h