Orion 92 km sat
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 40
- Član foruma od: petak, 9. nov. 2012. u 14:58h
Orion 92 km sat
Pozdrav svima. Imam problem sa kilometar satom,ne meri brzinu i ne meri predjeni kilometrazu.. E sad,citao sam dosta o tome,gotovo sigurno je pinjon u menjacu ali me interesuje druga stvar,posto sad dolazim od majstora,da li pinjon na orionu 1992 1.4 benzinac moze da se skine ovako,odnosno da se ne razbuca menjac.. Hvala svima unapred
- van
- VIP
- Poruka: 9046
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Re: Orion 92 km sat
Скида се лако . Можда ти је сајла цркал или испала из брзиномера .
-
Znaci moze? Pitam zato sto sam bio kod jednog kvazi strucnjaka za Ford koji kad sam mu rekao da zelim to da popravim obrusio da je to ogroman posao,da mora ceo menjac da se skida,otvara,ne moze da mu se pridje itd,itd.. Pa ja rek'o bolje ovde da pitam ljude koji znaju..
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21580
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Ne bi trebalo da je veliki problem kao što je predstavio "stručnjak" za Fordove.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2787
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
-
ljudi pomagajte,sad dosao od Bobana sajle,sve radi,sasla dobra,ispitao je,pomera se i vrti kilometrazu ali kad je nakaci na pinjon mrtvo.. Sve je to u redu ali i on mi kaze da nema alat da skine pinjon jer nije klasican.. Dajte nekog majstora ko zna da skine tu prokletinju i da je zameni.. kako se uopste skida???? Pozzz