Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford Focus - letva volana?

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
April Smith
Poruka: 137
Član foruma od: utorak, 1. maj 2012. u 12:49h

Ford Focus - letva volana?

Poruka od April Smith » nedelja, 13. jan. 2013. u 16:07h

Nedavno sam napravio optiku kotača kod izmjene guma. Nakon što je majstor napravio optiku, volan je stajao u desno. Nakon ponavljanja optike kao da sad malo stoji u lijevo. Onako vizualno sve izgleda OK, zglobovi, seleni, stabilizatori............., lai mene zanima što ako je letva volana otišla u p.m.
Koji su simptomi kod lufta u letvi volana? Kad vozim po pravcu nekih 80 km/h, auto mjenja smjer vać za niti 1 mm pomaka volana ali imam osjećaj kao da nemam onog feedback-a ili ti ga otpora.
kako se manifestira kvar na letvi volana. Čini se malo masno oko letve volana, ali mjenjana su crijeva serva pa možda zato.
Hvala!

DB9
Poruka: 332
Član foruma od: subota, 8. sep. 2012. u 07:55h
Kontakt:

Re: Ford Focus - letva volana?

Poruka od DB9 » nedelja, 13. jan. 2013. u 17:20h

kad ode letva prvi simtom i glavni iz mog iskustava je da kad smotas volan nece sam da se vraca u pocetni polozaj.

April Smith
Poruka: 137
Član foruma od: utorak, 1. maj 2012. u 12:49h

Re: Ford Focus - letva volana?

Poruka od April Smith » nedelja, 13. jan. 2013. u 18:11h

DB9 piše:kad ode letva prvi simtom i glavni iz mog iskustava je da kad smotas volan nece sam da se vraca u pocetni polozaj.
Kako to misliš. Kad idem kroz zavoje volan se hoće vratiti nazad, ali ne znam može li se uopće volan sam vratiti u 100% početan položaj?

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“