E ovako,da nebi usrao auto,sreca pa sam odlican plasticar i composite-manijak kako bi po vama bilo da ubacim 15.6inch monitor laptopa,da ga upgrejdujem sa touch screen opcijom,a touchpad da preselim na plastiku pored menjaca,samo nece da radi flat kablic koji je duzi od 1m,stvara se otpor.
Imam tablet samsung p6200 dao sam 600eura zao mi da ga rasturam,a neodgovara mi android OS samo windows,ima puno aplikacija.
Da ne otvaram teme razne ovde cu napisati sve sto hocu,mozda i vama pomognem,a mozda i dogovorimo se da mi olaksate posao mozda nesto ja neznam.
Imam i HHO u fazi dorade,na bmw klub srbija sam pisao o tome,na citroen klub i na renault klub.
Ima jos nesto,ili laptop u tablu dashboard,ili head-up display ali ne onaj koji projektuje sliku na vetrobran,nego ugradjen u samo vetrobransko staklo,ja sam napravio providan monitor 2008 i zalepio ga na prozor a snimak sam postavio skoro na youtube.
Imate u mom potpisu link pa pogledajte kako to izgleda,to bi voleo.

Moram jos da pitam nesto,ali nemojte da me pogresno svatite jer neznam.
Ajde ovako dobro me pratite.
Da li injector bilo kog automobila za benzin ili naftu moze direktno da trpi plamen,el moze da sluzi kao brener,ili moze da uvuce plamen ili da se istopi.
Svaki motor radi na principu kompresije,koja stvara kao vakuum i tako uvlaci smesu vazduha i goriva eventualno NOS

Ima injectori koliko sam video srafe se direktno u cilindar ili sam ja pogresno video,racunam tu su ogromne temperature i brizgaljka injectora je izlozena visokim temperaturama,hocu da napravim mali plamenobacac sa osiguracem od povratnog plamena,iskusniji odma znaju sta hocu,ali ja idem okolo da vidim da li neko zna resenje

Na sledecoj slici je sportska verzija pume,volim rutinske sportske automobile,koji nisu nakiceni detaljima da sljasti ja sam covek STOKA volim kad se cuje nevolim tipa operu volim operu iz Pirke lonca,pirketa konzumiram,njegove lonce a i znam tehnologuju izrade auspuha jer sam i sam autolimar,da kazem za sebe nisam krpac !!! zato nemam svoju radnju jer mi ogromna lova treba za opremu,