Svetlo kontrolne table ne radi ili?
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 40
- Član foruma od: petak, 9. nov. 2012. u 14:58h
Svetlo kontrolne table ne radi ili?
Pozdrav svima, u pitanju je ford orion '92. Naime, radi se o svetlima na centralnoj konzoli, grejanje i sat. Problem je u tome sto su mi ranije te sijalice crkle. Ja sam ih skinuo, zamenio, vratio, sve je bilo u redu neko vreme i onda su se javili problemi.. Svetlo je pocelo da radi sa prekidima, na onom cudu za grejanje i hladjenje radi a na onom za ventilator i podesavanja pravca duvanja ne. Odnosno kada pritisnem rukom malo one tockice ili lupnem one su upale pa gore neko vreme i opet se ugase. Negde gube kontakt.. e sad, kontam da sijalice rade i da je do kontakta problem pa vas pitam cime bih to moga da resim,tipa da skinem,cime da cistim,da li da prskam wd 40 ili sta vec.. hvala puno
-
Re: Svetlo kontrolne table ne radi ili?
neko,nesto?? 

- Dusan64
- Poruka: 5283
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Fizicki ocisti.
-
pa cimeDusan64 piše:Fizicki ocisti.

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7123
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Pozadi su kontakti od tanke folije, verovatno su se ogrebali/izgoreli do plastike pa gube kontakt. Može da se naprska kontakt sprejem, a možda bi završilo posao i jednostavno pažljivo skidanje & pomeranje sijalica i džeka dok se ne uhvati stabilan kontakt.
Fizički može da se očisti od nečistoća medicinskim alkoholom i štapićem za uši.
Fizički može da se očisti od nečistoća medicinskim alkoholom i štapićem za uši.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin