Imam problem sa Focusom 1.8 benzinac.Radi se o sledecem: Auto je poludeo na leru i kada mu se stisne kvacilo broj obrtaja ode na 3-4 hiljada
i to traje desetak sekundi pa se vrati na normalno pa opet tako stalno.To se desilo juce kada sam podigao auto iz servisa u Cacku.Otisao sam tamo
zbog toga sto mi se auto gasio kada je hladan i trokirao.Stavili su ga na dijagnostiku i rekli mi da pokazuje pogresnu smesu goriva.Uradili su sledece :
Ocistili su dizne kao prvo zamenili kabal od svecice i svecice.Kada su ga upalili onda se ovo pocelo desavati sa gasom.Rekli su mi da moram da dodjem
da mi urade neki test dijagnostiku u voznji da podese kompjuterski rad.Zanima me koliko je ovo tacno sa njhove strane ili je nesto drugo u pitanju.
Zamolio bih vas za odgovor i savet jer ovako je ludo voziti auto.Jos nesto prosle godine su mi u servisu zamenili motorce ler gasa i neki ventil uz to. Zahvaljujen vam se na odgovoru.
Focus 1.8 benzinac LER GAS
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 7
- Član foruma od: ponedeljak, 13. apr. 2009. u 12:20h
- peca
- VIP
- Poruka: 2470
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Re: Focus 1.8 benzinac LER GAS
Probaj da ocistish ventil ler gasa
...
Ja sam ranije imao problema sa ler gasom (auto mi je trokirao i gasio se), pa sam ocistio ventil ler gasa alkoholom i podmazao sa WD-40, i to je reshilo problem
...

Ja sam ranije imao problema sa ler gasom (auto mi je trokirao i gasio se), pa sam ocistio ventil ler gasa alkoholom i podmazao sa WD-40, i to je reshilo problem

milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Vrlo nejasan kvar ali prvo bi pokusao sa ciscenjem motorica ler gasa i proverio stanje klapne gasa
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
- Poruka: 7
- Član foruma od: ponedeljak, 13. apr. 2009. u 12:20h
Pozdrav i hvala na savetu.Danas idem u servis da mi dovrse zapoceto i ako to ne otklone krecem sam u
istrazivanje kvara a kao prvo cu ovo uraditi.Pozdrav
istrazivanje kvara a kao prvo cu ovo uraditi.Pozdrav