Problem kod Ford Fokusa sa brisacma!
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 403
- Član foruma od: sreda, 3. okt. 2012. u 11:36h
Problem kod Ford Fokusa sa brisacma!
Radi se o Ford Fokusu dizelu.Prednja prskalica ne baca vodu i ne cuje se motor,a pozadi ne radi brisac.Da li je neko mozda imao isti problem i sta moze da bude u pitanju?
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Problem kod Ford Fokusa sa brisacma!
Feleričan taster prskalice, osigurač izgoreo, motor neispravan.... jedino metodom eliminacije da ispituješ, ili da prepustiš majstoru da uradi to isto.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- AndrejM
- Poruka: 50
- Član foruma od: sreda, 11. jan. 2012. u 13:44h
Meni se cuje motočić, ali ne prska. A nigdje nema vode da curi ili da se slijeva.
-
Proverio sam probnom lampom da li dobija zadnji brisac struju i dobija ali se greje motorcic kad je ukljucen?
- mbole
- Poruka: 14997
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
@andrej
Otkaci crevce sa prskalice, pa vidi da li tece kad proradi motor prskalice. Ako tece, onda su ti jednostavno zacepljene prskalice.
@Ford TDDI
Pored struje koja dolazi sa prekidaca (tacnije sa releja) trebaju mu i masa i jos jedna stalna struja koja ide pravo sa osiguraca.
Otkaci crevce sa prskalice, pa vidi da li tece kad proradi motor prskalice. Ako tece, onda su ti jednostavno zacepljene prskalice.
@Ford TDDI
Pored struje koja dolazi sa prekidaca (tacnije sa releja) trebaju mu i masa i jos jedna stalna struja koja ide pravo sa osiguraca.
Djak pesak 

- AndrejM
Proveravao sam to, i čačkao crijevo sve dok blatobrana, onda mu se gubi svaki trag 

- mbole
- AndrejM
Gdje dodje pumpica? Nisam mogao da je nadjem.
- mbole
Na donjem delu posude za tecnost.
Uh, sad vidim da je kod focusa bas zaguljeno smestena. Kod mene na mondeu moze da joj se pridje iz kanala, a kod focusa mora da se skida plasticna obloga s unutrasnje strane blatobrana (desnog)
Uh, sad vidim da je kod focusa bas zaguljeno smestena. Kod mene na mondeu moze da joj se pridje iz kanala, a kod focusa mora da se skida plasticna obloga s unutrasnje strane blatobrana (desnog)
Djak pesak 

-
Kako najlakse da proverim ispravnost zadnjeg brisaca tj.motora?