Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Krovni nosaci special edition ghia

Uradili ste nešto sami?
Podelite sa nama ili pogledajte kako su drugi.
Odgovori
mirke
Poruka: 777
Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h

Krovni nosaci special edition ghia

Poruka od mirke » sreda, 22. jul 2009. u 10:35h

Moram da vam pokazem sta smo moj otac i ja napravili. Moji idu na more sutra, pa smo pre nekoliko dana smisljali sta da radimo da omogucimo vise prostora u mojoj fiesti. Skontali smo da nam je potrebno nabaviti najmanje krovne nosace, pa par torbi vezati za njih. Medjutim jedva sam pronasao na internetu coveka iz Surcina koji prodaje polovne krovne nosace za sva vozila. Originalni su i platio sam ih 5000 din. Planirao sam ja da kupim i kofer, ali kad sam video cene (koje su uglavnom preko 16, 17 hiljada) odlucili smo da improvizujemo.
Prva varijanta je bila da vezemo par torbi direktno na nosace, ali tad je moj otac predlozio da staru korpu pricvrstimo za krovne nosace ! Ja sam bio naravno protiv, jer sam odmah zamislio kako ce sve to izgledati...
Ali ipak sam smeksao i dao se u akciju. Pa pogledajte kako to izgleda
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
:D P.S. Skidam je cim stignu sa mora lol
Slika
MIRKE / Fiesta 1.25 zetec

Neša
VIP
Poruka: 5055
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Re: Krovni nosaci special edition ghia

Poruka od Neša » sreda, 22. jul 2009. u 13:34h

Bolje da ste kupili onaj aerodinamicni kofer od 16-17k da lici na nesto,a i manja ce potrosnja da bude ovo ima da sisti i da pravi otpor vazduha samo tako. Jbg nece moderan auto pa posle daj stedi sto je vise moguce... ;)
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

mirke
Poruka: 777
Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h

Poruka od mirke » sreda, 22. jul 2009. u 15:47h

Znam ja to sve, ali tih 16 hiljada mi je sad bas potrebno. Sta ces mora se... A posto ja ne idem,a otac vozi, poslužiće. Pozdrav. ;)
Slika
MIRKE / Fiesta 1.25 zetec

trispeed
Poruka: 31
Član foruma od: nedelja, 11. okt. 2009. u 21:23h

Poruka od trispeed » sreda, 6. jun 2012. u 08:57h

INTERESUJU ME DIMENZIJE PLOCICA KOJE SI UGRADIO ZA PRICRSCIVANJE KORPE I NOSACA I DIMENZIJE SRAFOVA OBZIROM DA IMAM I JA ISTU FIESTU 4+ PA BIH URADIO TJ. UGRADIO ISTO i NA MOJ AUTO.Pozzzz

Odgovori

Povratak na „Uradi sam“